DEPECHE MODE 9 PM THE GLOBE

Snart smäller det. Jag ska på depeche ikväll och det kommer att bli så jäkla bra! Om ungefär en halvtimme kommer L och hämtar mig och sedan beger vi oss mot globen dit kalaset hålls ikväll. Ikväll blir det alltså cynth så det skriker om det samtidigt som det också blir en dos 80-tal.

Later!  

Twisted Lambi boo


pic by stella mccartney .

WICKED GAMES

Kom och tänka på en lustig sak. Varför är det så att man alltid oroar sig över onödiga saker, som egentligen inte alls är så farliga som man tror då i stunden? Jag tror att vi tjejer är ganska så bra på detta. Men jag tror också att det beror på vad man har för känsla om en person t.ex. Om man går och oroar och bekymmrar sig över hur man ska göra eller inte göra så tror jag det beror på personen i fråga också. Missförstå mig inte, det är inte fel på den som tänker, utan tvärtom. Om man dag ut och dag in brain-stormar över någonting som berör en person, då bör det falla naturligt denna personen kanske inte är så där grym som man tänkte till en början. Å andra sidan kan man om man gör denna upptäckt, tänka sig att det lyckligtvis finns en annan mycket bättre kille!


pic 'te franco' by terry richardson .
le Fruit de ma Passion

Sådär ja. Nu har jag officiellt stämpeln 'geek' i pannan. Jag tog en promenad i vinterlandet Sverige och fick den en fix idé om att köpa en hel del frukt så jag inte kommer att åka på någon långvarig dagis förskylning att behöva dras med. Så jag köpte fruk för 225 spänn. Inte illa pinkat tycker jag. Frågan är bara, vad ska jag göra med all frukt? Sitter här med ett berg av frukt. Men men det passar säkert bra till mitt hallonte.

Later ladies and gent's


NIKKI SIXX . PLEASE?

Det finns inget bättre än en hes röst, gammal urtvättad stones t-shirt och en mörka ögon. Jag tänker inte göra det lätt för mig. Jag vill ha det och jag tänker ta det. Kommer denna inte till mig, då tar jag honom själv. Nu är det så att jag vill inte att allt ska vara så vanligt. Jag vill ha min rocker. Tänkte börja med sixx. Ja, just det jag går i säng med frontaren i mötley crue.

Later folk's


raspberry pumpkind pie is sold out


Tror inte riktigt på din förmåga att vara ärlig länge. Du har officiellt gått över denna hår-fina gräns. Tack o hej.


DEPECHECity blues boys

Terry Richardson

Han kanske inte plåtar de vackraste och djuaste bilderna du kan hitta, men han har utantvekan en egensinnad och halv knäpp stil. Jag skulle helt klart vilja hoppa in i terry richardsons huvud och se vad det är som utsödrar de lustiga ideer som krävs för att göra så sjuka bilder som han i många av fall gör. Han är tuff och egen, precis så som man ska vara. Han klingar mycket bra i mina öron. Keep it up richardson!
nedan, ett urval av hans grymt tuffa bilder  richardson och obama . Härligt .


'3 way kiss' pic by richardson


'te franco' pic by richardson .


Monday morning letter

Sådär ja, ny vecka. Jag hoppades verkligen att jag skulle få se lite sol, bara lite, nu på morgonen då jag klev upp. Men nej, den verkar inte vilja komma fram. Än. Dock ser man den blå himlen bakom alla tjocka grå moln, som jag snarare tycker passar in ovanför ett kraftverk i typ västra ryssland, som spyr ut föroreningar och tjock rök dagligen. Men igår var det sol och härligt väder, jag och anna gick på isen, trotts att vi båda egentligen är livrädda för det. Men men, vi överlevde ju oddsen trotts allt!


Dags att fixa allt för skolgång, mycket att göra idag, senare ska jag lägga upp 'weekly icon by Ricky' (påminner mig själv lite). 

later folk's 


pic h.dahmm

Sunday bloody sunday


Söndag. Sista dagen på helgen. Men jag kan ärligt talat säga att jag har haft en riktigt bra helg. Jag har hunnit med utgång med vännerna, äntligen träffat min anna och pratat i sömnen. Inte så illa pinkat va? Egentligen så brukar inte jag, som jag sagt förut, tycka om söndagar speciellt mycket. Det är liksom lite ångest över hela denna dag. Men idag va det skillnad, för nu känner jag verkligen att allt går åt rätt håll! Nästa stopp på denna väg blir thåström på annexet den 5. Det kommer bli så jäkla grymt!
pics fom my weekendanna och jag . fina fina du .


förfest . pic med mobil .

Nu blir det att ladda med thåström inför den 5. Imorgon kommer jag och k att ha fullt upp. Men dock med roliga saker och ärenden. To be continued.

Good night folk's

Inside my closet, part 1

Städningen är avklarad och jag är trött . Nedan är lite bilder på hur delar av min fina garderob ser ut. När den är städad .gammel farmors pärlväska och silvriga väska i bakgrunden .


halsband från accessorise och kors köpt i rom .
I bakgrunden stort halsband med blå och guldiga kulor, second hand .  


glas med fatimas hand köpt på Indiska med hår accessoarer i.
I bakgrunden boken 'fashionista' av tuffa Martina Bonnier .


Throw it al back in again

Söndag. Och mitt bombnedslag till garderob behöver sig en rejäl omgång städning, det är ett faktum. När jag kliver in i min garderob ser man en tydlig röd tråd.. Gissa vad jag syftar på? Svart såklart. Jag gillar svart det är tufft och säkert, men det börjar kännas att våran bör närma sig snart. Med storm steg tack!
Dags för städning med L kravitz i bakgrunden!

lefas
min garderob en bra dag! eller .

later .

MR. CAB DRIVERpic by k.soderberg

Rocking it in my x b-friends t-shirt . Lovely summertime .


BLACK BOOK

Lorenz Stock, riktigt tuff kille.

Masterpiece . 


Needy girl

Vilken är den värsta känslan som finns i hela världen? Jo, ångest. Ångest kan ju beröra alla möjliga känslor. Ångest för att berätta någonting eller för att vara med om en obehaglig situation. Idag har jag haft ångest. Över att berätta någonting som jag är fullständigt övertygad om att jag har rätt om. Men varför får man ångest över nått som man är säker på? Jag vet inte, men jag skulle vilja veta svaret på den frågan. Å andra sidan tycker jag att en av de bästa känslorna som finns är då man tar tag i sin ångest och får det överstökat. Nu har jag gjort det. Jäklar vad skönt det känns. Jag är så jäkla stolt över mig själv.
Fast varför har jag fortfaranade en gnagande känsla inom mig? stress tippar jag på. Av-stressa mig, tack!
Nu - plugg, Ovanligt? NEJ

Take me back down to earth!

Hemma. Trodde aldrig jag skulle säga det. Men nu är jag hemma, trotts det faktumet kan jag inte släppa alla femtio-elva grejer jag har i skallen. Gaaah! måste lära mig hur man slappnar av. Men men .
Känns i mitt huvud just nu som att jag sprattlar runt uppe i rymden och inte vet ut eller in på saker. Jag är stressad med andra ord. För mig brukar det vara så att när jag kommer hem och har haft mycket att göra, så brujar jag ändå lyckas varva ner när jag kommer hem. Inte nu. Men min bror blev glad när jag kom hem i alla fall.. Eller det kanske i och för sig berodde på bullarna jag hade med mig från jobbet?

Nu - te och thåström
Sedan - sova

  
pic by h.dahmm

good night!
ps. mr. g says hello
 

Painted by numbers

Är det inte lustigt att killar och tjejer utgör olika slags roller innan det börjar bli seriöst mellan två personer? Tjejer ska vara svårfångade, iögonfallande och helst ska de ha svårt att lite på killen (pga. tidigare turbulenta förhållanden). Grabbarna å andra sidan ska vara de som raggar och tar första steget (vare sig det handlar om en dejt eller att ringa varandra), de förväntas (av tjejen) att bli jätte intresserad på en gång och för att inte tala om att de ska kunna hantera eventuellt svåra situationer t.ex. då tjejen säger att hon inte kan lita på honom för att hon har ett ex som var/är ett pucko etc.
 
Omedvetet så tror jag att vi alla följer någon del av dessa roller. Hur många gånger tänker man inte "varför ringer han inte?" Men värst av allt är, hur reagerar man å andra sidan om killen ringer för många gånger och börjar fråga om det är något på tok, som om man har varit ett par i flera år? Då börjar man prata om att killen är hel konstig som håller på och ringer dig (glöm inte att han är lite läskig också) och tillslut kommer man fram till att den bästa lösningen nog är att strunta i denna killen...

Varför blir vi så avskräckta om någon bryter mot dessa normer och varför trippar man på tå runt personen man är intresserad av med en massa 'regler' om hur man ska betee sig mot varandra?

Att prata med sina vänner om vad man ska göra är en självklarhet för många (för mig) men jag tror också att det är bra om man kommer fram till lösningar själv. Om man vill ringa en extra gång, gör det. Vill man ragga på en kille som en riktig karl, gör det. Viktigast av allt är att man vet vad man gör. 

Från och med nu är det slut på detta oändliga spel . Jag är nu officiellt ute ur leken . 

Thanks and good night folk's! 


pic 'young love' posted by travelblog .


Load up youre bullet

Idag har jag och F sprungit runt i täby c som galningar bland hundratals människor och delat ut och fått svar på en hel del enkäter. Nu sitter jag här med alla dessa enkäter. Och bara glor. Jäklar vilken hög det är. En hög med omkring 80 personers dagliga vanor som bara väntar på att jag ska sätta tänderna i dem... Detta kommer att bli kul. Jag får helt enkelt ladda med lite chai, energising face spritz och infinity mass!


rub my eyes please .

That's it for now. Lets do this thing... Are you with me?

R. 

 

Crop circles in the carpet

Morgon. Solen skinner, fåglarna kvittrar och jag ska dra på mig en nätt liten sommar klänning och cykla iväg! Inte riktigt. Men det kommer nog snart (obs! detta är skrivet med mycket osäkerhet & funderingar)
Men det är faktiskt en ny dag, trotts att det är grått och inte speciellt varmt ute.Jag vet inte riktigt vart jag ska finna inspiration någonstans, så är det nog för alla just nu, men det kommer nog släppa snart.

Nu- te, doktorn, skola
Sen - falla in i djup koma 


  

African queen

 
pic by S.Klein, model lara stone. Inför plåtningen 'black face' i franska vogue hösten -09 lät man måla lara stone svart. Ganska så ballt tycker jag, frågan är bara varför inte använda en svart kvinna?pic by h.dahmm .

Jag gillar de här bilderna, de är exotiska och får mig att tänka på annat än det jag hittar utanför ytterdörren .

Copperhead Road

Just nu är jag så trött och omotiverad på att fortsätta sitta uppe och plugga, som en påkörd grävling lär vara på att gå ut och ställa sig på motorvägen en till gång direkt efter att den har blivit påkörd. Riktigt tråkigt känns det nu. Mitt huvud väger 40 pannor och egentligen vill jag bara krypa ner i min mysiga säng och falla in i drömmar.
Ate amanha linda, boa noite pra você durma com os anjos - tack Ticiano. ♥


trött, en kväll som denna . 


Leo the king of the jungle

Genombrottet kom i titanic där han med sitt barnsligt snygga utseende satte stor press på alla världens män. Då de nu var tvugna att skaffa sig a boy-look, som då är inklusive page. Världens kvinnor däremot, grät sig till vätskebrist då denna film kom och det var nu hans namn var på allas läppar. Leonardo dicaprio.
Han har varit med i väldigt många filmer, the beach och blood diamond, till exempel. 
Jag tycker definitivt att leo har blivit snyggar nu när han är äldre. Tidigare så såg han lite för barnslig ut, men nu när han har börjat odla lite manliga identitets symboler (skägg) och har omvandlat sin image lite, så blir han bara mer och mer spännande. För att inte tala om denna killens ögon... De skriker spänning och hela han osar sex. Tjejer vill vara med honom och grabbarna vill traska runt i hans skor. Helt enkelt en riktig icon.


 
pic terry richardson


 pic ur filmen 'blood diamond' .


La vie bohemian

Söndag. Och allt känns så där lagom vanligt. Jag är trött på vanligt nu. Jag vill ha nått annat. Men men snart kommer det.
Jag vill leva som de gör i en av mina favorit filmer, RENT. Tänk att aldrig veta vad som kommer att hända, leva med dina vänner hela tiden och bara göra det du känner för. Inga måsten, bara du i nuet. Det är helt omöjligt att leva så idag, i alla fall om man har måsten och en vardag. Men sen när allt är klart, när skolan snart är över då blir det inga måsten. Då blir det jag i nuet och jag kommer kunna göra allt det jag vill. Med lite inspiration från la vie bohemian, ska det nog gå bra. pic ur filmen RENT

 

Summertime

Hela dagen har jag och min favorit k pratat om hur underbart det är med sol, bad och äventyr. Alltså summerar det vår paradis resa till Brasilien i oktober ganska så bra! Vi har idag pratat med en del människor och har kommit fram till at vi har kontakter i både super tuffa Rio de janeiro och Sao Paulo! Detta kommer att bli grymt!

Men en sak är säkert, att det enda som cirkulerar i våra små huvuden nu för tiden är värme och sol. För att inte tala om hur underbart det skulle vara med brunbrända ben och solblekt hår!
Förresten, så kom min lilla anna hem igår, hon hade haft det super bra i värmen!pic carter smith .

Such a cat drinking tequila with a slice of lemon

Imorgon är det fredag (tack-o-lov) och då blir det utgång med tjejerna. Vi ska fira L och jag känner på mig att det kommer bli riktigt bra, vi ska börja hos L med champagne och sedan vidare till nyöppnade klubben nipe.
Girls night out! 
pic by a.pihlgren .

Rock n' Roll is not dead!

Jag trottsar Lenny kravitz och säger att rockn'roll is not dead . And thats it for now. 
'heavy metal kids' pic by terry richardson


all black italian vogue


Carter Smith, the man himself

Om man vill se på vackra foton så är det carter smith som gäller. Han tar underbara foton och gör mig glad. 


      
       pics by carter smith .


pics by h.dahmm

Notes from a dirty old man
tufft att toppa sina vårkläder med lite maskulin känsla .


I can't believe the news today

Läser nu att det skett ännu en naturkatastrof och nu på Hait ca 100 000 människor kan ha dött av det enorma skalv som drabbade människorna på andra sidan jorden. Lustigt ät det dock att aftonbladet valt att skriva artikeln som om det bara handlar om de tre svenskar som eventuellt är där på semester. Vad hände med lokalbefolkningens sympati?

herregud, har dom det inte nog svårt?

Det gåtfulla folket

Idag när jag stod och väntade på tåget bland alla stressade, frysande och allmänt ofukuserade människor, så slog en helt klockren väckarklocka till mig rakt i nyllet! I form av en tio årig pojke. När jag står där och tänker på hur mycket saker jag har att göra när jag kliver inanför mina dörrar, så ser jag hur det kommer en liten kille, kanske i tio års åldern, med ryggsäcken halvt hängandes på axeln, mössan på sne och tuggandes på två (!) godishalsband som sitter runt hans hals. Pricken över i:et är att han inte tittar upp på oss andra människor, han bara går runt på perrongen och tittar ner på sitt silvriga nintendo.

Hur underbart var det inte att vara ett barn egentligen? Aboulut ingenting stort och avgörande att fundera över och efter skolan kunde man komma hem och äta mellis (nostalgi till tusen) i lugn och ro och sedan leka med vad man vill, fram tills mamma ropar "maten är klar!". Den där lilla killen på perrongen gjorde verkligen min dag! Gud va underbart det är att vara barn.


  
pic by geniet Lennart Nilsson för boken "the great LIFE photographers" .min fina charmiga bror william, idag dock 15år .


gullungen själv, min bror nicki som nu är 8 (!) år .


jag i min prinsess klänning på mammas och pappas bröllop på söder
-96 .
                                               


I'm still an animal
mina fina ringar
från vänster; orm med stenar, Laila Bagges kollektion och stor ring, Lindex .

Cruising

Redan nu har jag planerat mycket av vad jag ska göra i sommar. Och en av de här grejerna jag ska kunna bocka av, då den härliga sommaren är över, är att jag ska ha gett mig ut på en cruising med min vän Anna! Jag hoppas att det kommer bli av, fast jag kanske lägger lite mycket ansvar på Annas små fina axlar, då jag faktiskt inte är i närheten av ett körkort. Men jag hoppas det blir av och blir det så, kommer det bli oslagbart med hennes lilla röda mazda! 

 

Meshell Ndegeocello

Precis nu. Precis just nu så kan jag mer än någonsin känna igen mig i en låt. Nu av Meshell Ndegeocello, wasted time. Känns lite halv konstigt att man så lätt kan relatera sig själv eller en speciell situation till en låt, som är producerad av någon man inte känner eller har någon som helst relation med. Dock skulle det ju vara lite halv trist om låten man relaterar sig själv till heter typ "kill them al!", som till största delen bara består av en massa skrikande från en halv pubertal, finnig kille.

Men denna låten är bra, riktigt bra. Bäst av allt är att den inte gör mig speciellt ledsen, som man kan tro. Den gör mig glad för jag vet att det inte är eller kommer vara på det här sättet längre. No more wasted time. This is my time.  


You rarely notice but I
I hang on your every word, everything you say
You're much to busy to notice me,you turn and walk away
Into another's arms,hopeless and shamed
Wish I could hold you that way
Brokenhearted I dream for you to notice me
Wasted time, on loving you

- lyrics by meshell ndegeocello


Confusion strikes me in the bitter end


pic fashion box


scented candle

Hemma. Men såklart inte ensam. Med en hel drös böcker, papper och ångets hängandes på armen. Jag var på möte med min syv idag. Jag trodde att det skulle bli lite stelt att prata med henne med tanke på att jag själv inte riktigt vet vad som kommer att bli av med mig efter gymnasiet. Men tvärtom! Vi pratade i 1,5 timme om vilka möjligheter jag har, betyg och högskoleprov. Hon var jätte trevlig och helt cool lugn.

Nu sitter jag som sig bör och hade tänkt att plugga, men självklart är det en massa som krånglar. Jag ger upp det här. Nu blir det te, Daniel Lemma och pb home candle.


R.


01:09

Jag bör egentligen ligga och sova för länge sedan, men istället så sitter jag bänkad framför datorn med en hel del plugg. Det känns inte riktigt så bra som man kan tro, men det är bara hålla ut, det är ju trotts allt så att jag ska gå upp snart.. fy ångest. Men vad gör man inte för en härlig fördjupning i Astronomi? -läses med en aning irritation i rösten-.
Tänkte skriva detta meningslösa nattinlägg, så att jag i framtiden kan komma ihåg hur ambitiös jag var (eller hur ambitiöst är det egentligen att sitta upp halva nätterna dagarna innan uppgiften ska in?) men men.


ps. jag tror att jag saknar lite att du ringer och pratar med mig. men det går inte att göra något åt, på ett tag i alla fall.

.

Jag hade det på känn och ja, det var så rätt så. Lita alltid på den orginella magkänslan som slår till vid de "rätta" tillfällerna.

nu - en kopp te
You're the storm that I believe in


Ingenting kan någonsin jämföras med hur mycket jag beundrar, älskar och värdesätter alla dina egenskaper. Ärlig, Varm, Vacker, Hysteriskt Rolig och Smart som få. Detta är du i ett nötskal k. Helt enkelt underbaroch bäst! Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att du är min vän, k. Men jag hoppas att du förstår det, eller det borde du göra med tanke på att vi ska till andra sidan jorden tillsammans! 

Det ska bli så himla kul att träffa W som fått dig på fall. Jag beundrar verkligen dig för all styrka som krävs för att er kärlek nu har blommat ut. Lite kul ska det ju faktiskt bli att träffa alla hans guda gåvor till vänner också! skämt åsido

Du kan oavsett vad räkna med mig, k.

                                      
  


Lady Gaga the fame monster

Jag kan inte hjälpa att tycka att Lady Gaga nog är en av de top fem tuffaste brudarna just nu! Hon är annorlunda, kör sitt eget race och producerar i många fall fram riktigt bra musik. Under 2009 fick hon verkligen ett genombrott och det är lite galet om man tänker efter, hon var ju knappt känd för 2år sedan. Jag vet inte vad det är som gör att hon går hem, för egentligen så är hennes musik inte riktigt min smak, men jag tror att det är hennes tuffa och halvt arroganta stil som gör att hon fastnar på folks minnen. Keep up the good work! pic by David LaChapelle    

Galway Girl

Idag önskar jag att jag hade varit på ett soligt Irland på våren, med slitna jeans shorts, skinjacka och med en lika kärleksfull och oemåtståndlig aura som tjejen Steve Earles sjunger om i sin låt Galway Girl. Under ungefär en ett års period har jag varit helt såld på Irland. Jag är övertygad om att jag om några år kommer att bo på Iraland, om inte så får jag väll springa runt här hemma och leka Galway Girl. Skulle dock vara lite udda kanske.
Nu ska jag gå till skolan med Steve Earle i Ipoden och drömma mig bort till ett oförskämt vackert Irland!


And I ask you, friend, what's a fella to do
'Cause her hair was black and her eyes were blue
So I took her hand and I gave her a twirl
And I lost my heart to a Galway girl


 ur steve earle - galway girl

Erase and Rewind

Vem har inte stött på den där kniv-skarpa känslan av att man plötsligt fungerar som en mellanhand? En mellanhand som man tidigare styrde spakarna över. Jag är inte den tjejen som du kan placera i det facket. Jag är jag och jag vägrar bli tagen för någonting som jag inte kan stå rak i ryggen för. Så hoppas jag att alla tänker, för att tänka något annat är inte rätt för femöre. Just beat it and wake up in San Francisco with a coyote ugly.

hey
what did you heare me say
do you know the difference it makes
what did you hear me say
i take it al back cause ive been changing my mind
erase and rewind

Vinterlandskap

Raggsockor, pälsmössor och varm choklad är ungefär vad alla svenskars liv består av just nu. Vi lever dagligen i ett oändligt vitt vinterlandkap, som inte verkar vilja ge med sig. Jag älskar vintern av den enkla anledningen att det är något visst med den tiden på året. Men nu har det utan tvekan gått lite för långt. När terrmometern börjar visa -20 grader och det sticker i hela ansiktet så fort du går utanför dörren, så kan man inte hjälpa att man längtar lite extra till den där vita sandstranden och stekande solen. 
Jag kan lätt gräva ner mig i en känsla och i det här fallet har denna känsla blivit, omöjligt. Det är helt omöjligt att jag ska kunna ta mig igenom en kall och grå vinter! Jag kan inte hjälpa att jag egentligen skrattar lite åt mig själv när jag säger det högt i mitt huvud. Varför skulle jag inte klara av det? Det är sista terminen och jag har hur mycket extremt roliga saker som helst att se fram emot. Till exempel hemtentamen i religion a. Fullt seriös.
Trotts stickiga kinder pga. kylan så har denna dagen varit riktigt bra. Sleep over, Promenad och Bio. Klingar fint i mina öron i alla fall.    fin mamma och fin snö är en bra combo .pippi långstrump i sammets tights, sockor och pappas gamla 
secondhand kängor .jag är orange, jag vet. vet dock ej varför det slutade så .
  


Start something new

Ett nytt år. Nya tag. Det startar jag såklart på bästa sätt, genom att vara sjuk. Men nu är jag så frisk som jag kan bli och är redo för den sista terminen innan jag ger mig ut och tar över denna halv gråa värld. Vad kanman då säga om 2009? Tre ord, hyffsat långa; svininfluensan, en kvackande Anka och en hel del underbara tider. Men jag är säker, ut i fingerspettsarna, att 2010 kommer bli ett riktigt bra år. Jag har det på känn och jag går efter den där underbara magkänslan man får vid bara de allra bästa tillfällena. 
Året kanske inte har börjat på det bästa sättet, med lustiga överraskningar och sjukdomar, men det kommer definitivt att sluta på det allra bästa sättet. Jag vill inte förvänta mig för mycket, men jag tror inte heller att jag gör det när det gäller detta. Och i oktober smäller det... 
  

RSS 2.0