WHEN HE STANDS NEXT TO HER, HE BECOME A BETTER MAN.

His eyes stayed close. And his last breath spoke. He had seen all to be seen. A life, once full. Now an empty vase. Wilted blossoms on his early grave. Walk away me boy. Walk away me boy. By mornin’ we’ll be free. Wipe that golden tear. And raise what's left of the flag, for me.


                      


BLÅPRICKAR

 
 

vamos a la playa, oh oh oh oh oh, vamos a la playa .

OH BOY, COME CRAWL WITH ME.
oh boy, lay your hands on my body.
feel the energy.
not so unknown, huh?
come crawl with me in the night and don't be shy.
oh boy, lay your hands on my body.
or i will do it for you.


it's time for champagne and titanic. goodnight. r.

IT'S YOUR BIRTHDAY MAMA!

Ikväll ska mamma sippa på smultron champagne och snyfta till titanic, som hon själv sa. Världens bästa mamma  - som just nu står och gör chokladbollar. love.


jag och mamma sommaren-08.


HAVE A HAPPY PERIOD!

dags för skola. sen, då blir det krig, eller hur k? ironisk såklart.

FILTER.

Bladen är tunna och luktar nytt. Luktar som filter ska. Omslaget får förväntan och nyfikenheten att bildas i magen. Kan fan inte hålla mig. Väcklar upp filter och drömmer mig bort. Reportage om tuffa, unika personer. Får mig att förstå ännu lite mer varför jag vill göra det jag vill.

En eloge till filter. Och om inte, en eloge till katrin zytomierska och bingo rimer för att dom fortfarande tar hem platsen som sveriges tuffaste par. No doubt about it.


brutalt, rått och ärligt. filter i ett nötskal. love.


goodnight cherry garcia.

Jag drömmer om färger och skimmer. Kanske låter det larvigt. Jag lever i Sverige, då har man ett stort, växande och värkande begär efter färg, liv och rörelse. Det går inte att säga emot detta, det är ett faktum. godnatt sverige, somnar med en 90-tals dänga i örat. 


hallå, jag har brillorna, vinterpälsen är fortfarande på och jag har lika stor käft. hur kommer det sig att jag inte har färgerna? tålamod. åh fan.   

I WANT TO RUN WITH THE WILD HORSES.


RELATIONSHIPKARMA

Jag undrar om det är så att det som hänt i eitt tidigare förhållande med en person, kommer att påverka och hemsöka en i ett senare förhållande? Relations karma. Är det kanske så att vi alla samlar på oss karma under de förhållandena som vi har? Låt oss säga att jag har gått igenom ett jätte jobbigt förhållande med en chack-loser, är det då så att den skit jag fick stå ut med under den perioden kommer slå tillbaka, fast i form av, låt oss säga en underbar, solbränd och givmild brasilianare? Jag tror det är så. Eller jag hoppas det, för det kan väll för fan inte vara så att jag dragit på mig oturen att bara inleda förhållanden i den sämsta klassen? Jag tror att jag just kom på någonting mycket sannolikt. Relationshipkarma, please hit me with your best shot

 
worth loving for.
good music.

HOLD IT W

Jag har kan inte riktigt förstå. Helt plötsligt så står skor i storlek 44 innanför dörren och han har för längesedan växt om mina 175centimeter. Han har blivit stor. Konstig känsla som liksom smyger sig på ibland. Jag vill inte inse att min lillebror som alldeless nyss var i trots åldern och iskallt snodde min dockor, nu hänger ute med polarna till sent på kvällen och har massa planer framför sig. Han har blivit stor W. 


william .
 


my weekend in words.

I helgen så har jag njutit något oerhört av det fins, kort närvarande vädret. Jag har också gått igenom en mycket vild och hård natt med k, hehe. sorry girlfriend, but i will never be your man.   I lördags såg jag de första myggorna i vit ögat. Vilket resulterade i att jag idag går och kliar mig som en idiot på röven. Igår var jag med a och vi låg i min stora säng och pratade och beklagade oss över regnet. Fast åksa är ju trots allt ganska okej. 
Så fruktansvärt onödigt inlägg, men vadå. 
 

CHEERS


fatta vilket par! jag dör av garv.. hahah. w + w = sid i ice age 2.0 mohahah.

överraskning.

Jag har en överraskning till dig k. känner jag dig rätt så kommer du att dö av garv. ja, jäklar vad det här är bra. jag tror att jag snart kissar på mig av garv. ring mig.

Through the summer mist I heard your beautiful acappella.


pic, w

jag är så fruktansvärt glad. glad så hela kroppen skriker. sommaren är här och jag njuter till tusen. bara stanna, försvinn inte nu igen. vi har sätt nog av regna och rusk. är du med mig denna gång? 

IT'S A POUNDING LOVEGAME.

”Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn’t love you anymore".


SEE THROUGH


gorgeous .


I'VE GOT A FRIEND NAMED CHARLIE BOO.

Utan tvekan världens tuffaste, snyggaste och energiska par! k och w.  Snart ska jag träffa dig och visa hur dom riktiga minerna görs, på mitt sätt!


jag döör av den här bilden, så jävla bra, w ser ju verkligen ut som sid i ice-age .
later lovebirds.

RICH ROSEBUD MOUTH

Idag har jag sammlat på mig mitt första vuxenpoäng, jag har köpt söta tekoppar. Och tro inte nu att det är koppar jag ska börja använda nu här hos mina föräldrar. Nej. nej jag ska vänta med att använda dem tills jag skaffar eget. Hoppas att den fina guldkanten inte dunstar bort på ett märkligt sätt innan dess. Extremt oviktigt inlägg förresten. Nu ska jag tillbaka ut på terassen och njuta av solen! Saknar dig, k. Men idag kommer du hem! Hell yeah!

20:10

Every blade of grass has its Angel that bends over it and whispers, "grow, grow" - the talmud.

shoshanna.


hon är som w säger, naturlig, bara sådär naturlig. fan, jag vill också vara lika naturlig och tuff som shoshanna. i would like to be one of the bastards.

CAPTAIN, I WOULD LIKE TO SING A SONG.

Jag är helt överväldigad av glädje och längtan. Trodde aldrig att jag skulle ha sån här tur. Jag tror det är tur, inget annat. Jag är så jävla glad och uppöver öronen förväntansfull. Mon amour, pinch my arm so I make sure I'm not a sleep.

   

SNEAKY GIRL.

Herregud. Jag har världens bästa jobb. Idag har jag smyg-kikat konstant i, låt oss säga, fyra timmar på alla tuffa skate killar som leker runt med sina brädor i parken utanför mitt fönster. Deras svettiga solbrända kroppar var, kan jag lova, en aning mer intressant än att fylla på läsk i kylarna. Jesus, jag skulle ju faktiskt kunna skriva en sexnovell om det här. Bra grejer.


såklart var hunkarna idag något äldre en pojkarna på denna bilden, låt er inte luras . gillade bara denna bilden - that's it .

I WANT TO RUN WITH THE WILD HORSES.


this is the view i will live with outside my window in a couple of mounths. ah, okey almost. add a hand with gorgeous brazilian guys and it's a winner ladys and gentlemen!

goodnight sweden, gotta get some sleep. my throat is sore and my head is making weird noises.
tomorrow i'm  gonna be a happy hippie. sing fucking hallelujah.
b.

WET N' WILD


oh so good, oh so bad girl. le smoke. le love.

a thing called denim.


hur snyggt är inte detta då? sommar 2010 en av dess bästa former. denim.

Le fabuleux destin d'R et K.

För nästan tre år sedan träffade jag K. Jordens gladaste och mest positiva människa. Vi fann varandra på en gång och nu har vi stora planer framför oss. I övermorgon lämnar hon mig i mulna sverige för träffa sin fantastiska pojkvän W i kärleks staden Paris, där dom tillsammans i flera dagar ska bo i en fransk atelje. Jag kan inte vara gladare för din skull. Jag väntar med spänning på hemmaplan.


paris mon amour .   

I WILL PLAY MY ACE, DON'T YOU WORRY.

Solen har för länge sedan gått ner över Sverige. Himmlen är oskyldigt blå och ger ljuset här på jorden en oförskämt klar ton. Den frysta mangon smakar kallt och bra och min långklänning sitter som den ska. Nästan så att jag skäms lite då jag tänker på att min längtan efter sommarens värme fått mig att sitta ensam i fönstret och blicka ut över den mer och mer sena sommar ankomsten. Jag längtar efter saltstänk och bländande sommarljus. Jag drömmer om den välbekanta lättheten och nyfiken som entrar tillsammans med sommarnätterna. Jag antar att den frysna mangon helt enkelt får lov att duga nu när sommarens härligheter inte riktigt slagit ut i blomm ännu. Feeding my flame .  


lost highway .


unknown
hey babe, take a walk on the wild side .

JOHNNY, I HARDLY KNOW MYSELF .

Hela helgen har jag utan tvekan gått på tommgång . Och detta fortsätter jag undermedvetet med ikväll också . 
Åh fan .   


TOUCHING, DISCOVERING YOU.

I can't wait no more. When I close my eyes I feel your breath against my skin. You make my knees shake of exiting sweetness, but I don't eaven know you. It will not stop me.  
I imagine your taste. Salty. Like a saltydog. Not weird, just exotic. I guess it's the ocean making it's way to our skin. Feels like I'm lost in your unknown touch, smell, taste and whisper. Melting.
Lay beside me now, I'm to exited by this sweetness. Never stop, near or far away from eachother, I guess I could wait a bit longer. Never stop, never whatever. Måne.


ettstänkavnostalgi.
mormor och morfar. mamma sitter i knät och världens bästa morbror står sött bredvid . i love this pic, happy and unaware.

DEATHJAM

Jag är helt ur fokus. Jag orkar och vill verkligen inte stressa mer nu. Fan alltså, kan inte jag bara få ta studenten från min sketna grå skola som jag i tre år djurat mig igenom? Jag kan inte fatta hur jäkla underbart det kommer vara att få springa ut ur skolan den 3juni och bara inse att jag aldrig mer kommer att befinna mig där igen. Jag vill inte veta vad som kommer att hända framöver. Jag vill verkligen inte det. Men känner jag mig själv rätt, så är jag säker på att allt kommer bli så jäkla bra. En sak är i alla fall säkert och det är att jag ska leva. På riktigt denna gång. Lämna allt och lite till för att åka iväg och göra allt som jag vill. Lovely.  

nakenrök.


le smoke .

oh, boy .

Reality hits me like a faceplant on a dirty, old road. Fucking awesome. Just what I needed. Oh boy, take me away to your special place. Let's crawl into a wonderland and play games al night long. I want to do oh so bad things with you.
over and out, R.

till k.

Jag sitter i min stora vita säng med tårar i ögonen. Ensam är jag och borrar in tårna lite extra i det nybäddade vita fluff-täcket. Fast jag är ju egentligen inte ensam. Anledningen till att mina ögon fylls av tårar är för att jag tänker på den vackraste personen på denna jord, som råkar vara min bästa vän. Kajsa. Snart tre år har gått sen du och jag fann varandra, men det känns som en evighet. Det känns som om du alltid har varit med mig.
Hela jag fylls av glädje, förväntan och enormt mycket kärlek då jag tänker på allt som du och jag ska göra.
Jag är inte rädd för att mista dig som vän, vi är alldeless för säkra i varandra för det. Jag är rädd för att det inte finns tillräckligt med tid för att du och jag ska hinna göra allt vi planerar. Men när jag väl tänker efter så har vi ju all tid i världen. Inga konstigheter. Vi ska erövra världen. Och vi börjar med paradiset. Brazil.. hope your satefy belt is on.


jag älskar dig, k.

mösspåtagning.


jag .


anna och nur . observera att man ser mig i nurs gröna glajjer!

RSS 2.0