CIAO BELLA.

Jag undrar vad som kommer att hända om allt går som det ska och jag undrar vad som kommer hända om ingenting blir som det ska. Eller ska jag säga blir som det skulle kunna bli. Massor med bli, kanske och om. Men jag har ingen aning om vad som komma skall. Kanske är det bäst så. Jag har ingen aning om vad jag känner för det. Hur kommer det sig att ingenting, någonsin, och tro mig jag kan sätta mycket på spel när jag skriver detta.. blir som planerat?Vare sig det handlar om förstoppning, planer eller petitesser. Ibland stör det mig att det är på detta viset, men å andra sidan. Hur kul hade det varit om man hade den närmaste tiden planerad och skriven till punkt och pricka framför näsan? Jag tror jag måste fortsätt att leka den här återkommande leken. Det finns helt enkelt inget annat val. Nu ska jag äta stuvade makaroner och titta på när min karl dansar hula hula. Skämtosido. hejdå.

GENOM ELD.

Borde sova. Borde sluta leta efter fel. Borde sluta röka. Borde sluta sakna. Borde vara med dig. godnatt sverige, kyss mig i röva. genom eld.

SADNESS PART.1

You're occupying a good-sized apartment in my brain. i can't seem to get you out, no eviction notice on the door. i hate the distance between our bodies, our mouths, my hands that could be touching your soft body. i hate that it is what i want to do, right now. it makes my life seem pointless, i'd rather be there, i'd rather be doing anything with you. watching your eyes as you look at things. i'd be happy & proud just to be that close to you. i'd feel special.
Now i just sit here. i sleep, i make some tea, i have a stomach ache. i spend my days thinking about what you're doing. it's not healthy, but thats the way it is.
and that's the way the cookie crumbles.

EMOTIONELL HARD CORE.

Jag bara måste. Förlåt niklas, min vän. you're as fly as they come, you're the shine to the sun, you're imperfectly perfect to me. Denna mening får mig att förstå hur villkorslöst och hejdlöst kär man kan vara i någon. Beundrar. Det finns inget mer att säga nu.


HELL TO THE YEAH.

Kan kanske vara så att jag alldeles precis just nu sitter i annas rum och ser på då en mycket bekant varelse gör sig i ordning. Succé om inte annat. Med prickiga ben och med gott humör så intar jag sommar natten. Hejdå.

Special greetings to my mysterious friend in istanbul. enjoy.

JAG OCH DET SOM KALLAS LÄNGTAN.

Det behövs inte tid, rum och spel. Då går det åt helvete med allt. Det enda som behövs är bra odds. Och det har vi. Älskling. Ibland känns det som en dans med alldeles för svåra steg, men snart så gungar du min värld igen. Då är jag fjäderlätt hos dig.


EN RYGGRADSLÖS DEGKLUMP.

jag tröstar mig och drömmer mig bort med lite hjälp av min och annas "spring runt och var glad nu för i helvete" låt. succé.

TVÅTUSENTALETS CHARM

En kille kommer in. Han ler med hela kroppen. Hans ögon glittrar och hans läppar är formade till ett otroligt leende. Han vill köpa kondomer. Jag ger honom kondomerna. Han ler lite till. Och jag blir nästa generad under min blåa keps. Han vänder på klacken och går sin väg. Först tänker jag att han är en i mängden av idioter som handlar hos mig och hans fetisch är att le till människor när han köper kondomer för att sedan gå hem och runka. Nästan så tänkte jag. Men sen tänker jag, eller så är han bara glad och det finns en annan anledning. Och det fanns det. Jag följer honom med blicken ut ur butiken och där står hans tjej och väntar. Hon spricker upp i ett nästan lika stort leende som han och dom ger varandra en riktig kyss. Sedan tar de varandra i hand och lämnar mig ensam gloende i min bur. En apa i en bur. Precis just då, en nästan kåt gloende apa i en bur. Så vackert. Nästan så att jag fick en tår i ögat. En modern kärlekshistoria på tvåtusentalet. godnatt sverige.


THE PRINCIPLES OF LUST

Jag saknar dig. Bara dig. Han fattas mig så mycket så att det gör ont i hela min kropp.

ANGENÄMT

Jag kör bootcamp innan jag ska inta sveriges högsta topp med ingen mindre än min egen privata värmländska guide. Awesome. Jag tillsammans med herr skog körde en halv mil idag. Allt gick jätte bra tills jag hörde någon ropa genom blåbärsbuskarna, reeebecca.. Det var pappa som lurade med en burk full av blåbär.
Så nu sitter jag här i sann svensk anda och tror att jag blir brun trots de tjocka molnen som blockerar uv-strålarna. Men det funkar ju det också.

BÄR DU HEM MIG I NATT?

ett försök till att ge denna blogg en känsla av friluftsliv och natur. men sanningen är, att jag bara såg en chans att fånga droppen på bäret. bokstavligt talat alltså. inget annat.

YESTER-ME. YESTERDAY.

Jag sitter i gräset, med en stickig filt på axlarna och alldeles för stora tofflor på fötterna. Min hud ser gul ut av ljuset från gatulampan och samma ljus ger också syren buskarna en gul och rökig 70-tals ton. Jag andas djupt och tittar upp mot den mörka sommar himlen. Tanken och idén med att sätta sig ensam, en mörk kväll, i ett regnblött gräs trodde jag skulle vara sådär halvt retro befriande. Om jag hade fel.

Aldrig har jag känt mig så trängd, som jag gör nu. Jag ser trädgårdens skarpa linjer och kanter som utmärks av pappas välklippta mur av syren buskar. Det är en fin häck. Det är den, missförstå mig inte. Men jag insåg precis just nu att jag utgör mittpunkten i en väl inramad värld, bestående av roller och strikta linjer.
Jag vill ut nu, ut och uppleva den värld vi faktiskt lever i. Skammen i hjärtat sprider sig i hela min kropp när jag tittar upp mot himlen. Den är ljus oskyldigt blå och utgör en fruktansvärt vacker kontrast till dom mörka träd här nere hos oss dödliga.
Min frustration är oundviklig och som bevis på att den är lika äkta som vicktoria silvstedts silikonbröst, så har den bildat en enorm klump i min mage. Jag skäms över att sitta här i min inramade värld, med syren buskar och eskobar i öronen. Jag lever i en värld där mitt privilegium att vara medelsvensson i sverige, just nu jobbar emot mig, istället för med mig.
Jag känner mig hopplös och oviktig. Varför? För jag gör ingenting för någon annan. Jag vill ut nu, jag vill ut och se världen. Inte bara se den. Jag vill vara en av dom personerna som man ser på discovery channel, som springer runt med kameran runt halsen, antecknar och sedan skapar. Jag vill vara en av dom som är med när det händer. Oavsett om det är en invigning av ett nytt barnhem i angola eller om det är produktionen av en ny dokumentär om kvinnorna i indiens väl strukturerade hierarki.
Nu gråter jag, för jag är förbannad. Varför? För jag vet inte vad jag ska göra, vart ska jag börja, hur jag ska göra? Det är så mycket som jag vill göra, men jag är rädd för att jag inte kommer hinna. Det krävs mer än en eldsjäl.
Jag tar av mig tofflorna och petar med fötterna i det blöta gräset. Jag kommer nu på mig själv att jag faktiskt ler lite mellan tårarna. Och jag tror precis att jag kom på svaret och jag kan nu mätta min frustration. Jag har helt enkelt inte fått chansen att visa vad jag går för än. Släpp ut mig. Jag ska allt visa er att denna inramade värld inte är så rolig att leva i när det väl kommer till kritan.

DU ÄR EN IDIOT.

ibland krävs det att någon släcker ljuset. förstör och förgör, rent ut sagt. för att man ska förstå att man inte kan vara kvar i någonting som man redan har lämnat. kanske har man drömt om en framtid. kanske har man kämpat mot allas tankar och idéer kring perfektion. kanske har man trott att man älskat som bara kära kan.
men när man vet att den sista dansen kom redan innan den första. det är då man vet att man har kastat bort sin tid och energi på en idiot utan dess like.

nu sammets tights och precious med lilly.

RSS 2.0