vicky christina barcelona


i love this movie . gaah penelope cruz is so cool . insane .  
 

nova .


kitty in my house .


WARNING

Hade det inte varit jäkligt bra om man kunde lämna typ stämplar på personer som man engång haft ihop det med, för att visa andra tjejer att, denna killen är suverän eller han är en idiot med stort i? Tänk va smidigt det hade varit, då hade man aldrig behövt ta risken att träffa a complete ashole - som dom säger i staterna. Jag och k pratade om detta och jag tror det hade varit så jäkla bra. Typ som en rangordning, 1-10. Tio står som värst och så vidare. Fast egentligen nu när jag tänker på det, man vill ju ta lite risker när man träffar en person, man vill inte veta allt och lite till om denna. Det kanske i och för sig inte är så kul med en helt förutsägbar kille. Inte så jätte spännande när jag tänker på det. Men jäkla bra idé i alla fall.

 


paint it black

Jag vaknade idag på morgonen av att min kompis anton halv skriker i telefonen, "men jag är baakis" och slår huvudet i kudden . Så jag sätter mig upp och kollar runt i rummet . Jag kollar ner på kudden och upptäcker att den engång ljusa kudden nu är aningen svart . Svart som lera, typ . Det är då det slår mig, att jag fortfarande kör hardcore stilen . Och klockan är halv åtta på morgonen, jag har sovit två timmar . Somnar om igen, men vaknar av mamma . Går då upp och kollar mig i spegel. Spegel, spegel på väggen där . . Nej inte riktigt en dag som denna . Nu ska jag tala om för er att det såg ut som om någon hade vänt upp och ned på en hink med sjögräs på mitt huvud och lämnat det där, lite halvt avdankat och med massa tovor . Charmigt, nej fy fan . Anna vaknar och upptäcker att hon sovit på sin vänstra arm hela natten, så den var urfunktion ett tag . Tänkte bara säga det - jag drar nu officiellt ett sträck över denna grå dag - paint it black .


i'm now a blackheaded girl .


ROCK N' ROLL ON ROSE

Nu fan köör vi! Get up everybody's gonna move their feet, get down everybody's gonna leave their seat . kisses mister, i'm on to rose .

goodmorning

Hela morgonen har jag hoppat runt till denna låten och försökt finna lite inspiration till vilket sinnes stadium jag bör, observera bör, känna mig i ikväll. Sen var det ju det där med hur jag ska se ut, exempel och exempel. Jag känner på mig att det kommer bli riktigt kul ikväll. Idag kör jag på side cut och rutig skjorta, blir som ett litet förspel till ikväll - longing. Later folk's


STRAWBERRY SWING


pic by me

they were sitting in the strawberry swing, every moment was so precious . it was such a perfect day .
they were talking in the strawberry swing, everybody talkin' . it was such a delicious day .  

silversnake

I lördags så hann jag och k med att sitta bredvid en pundare på tunnelbanan som luktade skit, spela in en musikvideo, träffa roliga vänner, bli smyg fotade, äta ching chong mat och se en man från en annan del av köping, or we think so.   

jag och k från i lördags hemma hos patrick .


köttbulle

Kommer hem och hoppar på en gång in i duschen. Pussar sedan på min lille-bror, som tycker jag är jätte jobbig. Sen när allt viktigt är gjort, då sätter jag mig vid datorn och ska kolla vad sveriges skönaste människa har disskuterat idag. Fast då blir jag lite avbruten, av min lille-bror, som säger "Rebecca jag har gjort mellis där nere som du kan få ta av". "Okej" säger jag och går till köket, lycklig över att inte behöva göra någonting själv. Och vad möts jag av, om inte en förpackning med kalla köttbullar. haha, hur söt får man bli. Det va lyx så det skrek om det för min 9-åriga lille-bror. Så ja, nu äter jag kalla köttbullar. Och fan gott är det.


nikki .

gotta lose your mind in detroit city

Har precis ätit fredagsmiddag med min familj och sitter just nu och lyssnar på musik med min tuffa bror. Någonting som jag också alldeless nyss har gjort, är att springa runt som en idiot på övervåningen med wille till de galnaste låtarna i världshistorian, ett plus för att vi hoppade i m och p's säng. Men vi skyller på att vi inte setts på tre dagar, lång tid för syskon. Nu ska vi spela rock band och bara vara så jäkla muppiga. love it.


PURPLERAIN

Sitter här med k och är i desperat behov av plugg hjälp, fan alltså det här går inte. Nu får det räcka. Vi ska snart fixa käk, det blir riktig lyx med stort l idag. Nämligen underbara fiskbullar. haha och igår åt vi fiskpinnar. Omega3 så det bara sjunger om det. Hade gärna lagt upp en bild för att föreviga detta ögonblick ironi men saken är den att varken jag eller k är särskillt pigga idag. Vi hade båda på oss samma kläder vi sov i inatt, i skolan. querem beber uma cerveja?  


festival collectionWACOsommar på landet

Hittade massa bilder från i sommras då jag och tjejerna var på elins land under några dagar. Underbart!kajsa


jag


be extreme


måndag 29 mars på rose . ledtråd .  

GRÅSKALAN

Sitter i skolan med fina S och pluggar och snart ska jag ut i stockholms regnväder för att ta en fika . Grått, blött och kallt, lockande? nej, inte så värst, men vem vet imorgon kanske solen tittar så fint fram? later folk's.


do it like my mama


underbart foto av min mamma, taget av min pappa . kärlek .

KEDJEBREV

Tja. Nu är det så här va att jag tycker inte det är så jäkla fantastiskt att ha dig ringandes på nätterna. Jag kan säga det till dig. Men gör jag det så får ju du smisk. Face to face mister. Tänker inte låta mig själv vara den som i slutendan står med dumstruten i höger hand. Jag är och kan vara din vän. Men behandla då mig som en av dina och inte någon du ringer då du har ett högre promille i blodet än vanligt. 

plötsligt minns jag stanken av min godtrohet igen och en vän som inte riktigt var en vän . 


   

LIKE LOVERS DO


posted by le fashion .  

Sunny days and a lovers arm around you . Get the pic? 
 

STOCKHOLM


åh det är skönt när mitt stockholm är grön, sakta går hem genom stan .

min klocka har stannat under dina ögonlock

Jag tar helhjärtat och med en besviken känsla tillbaka det jag skrev igår. Det är fan inte vår i sverige. Back to square one. Kan inte detta vita snö lager som någon har strösslat ut - ta och försvinna snart? Nu ska jag plocka ihop staffliet och hoppas på en bättre morgondag med mer inspiration, än vad denna avdankade söndagseftermiddag har givit.  
   

let your body decide where you wan't to go, high or low, fast or slow

Snart ska jag börja min långa resa mot sumpan, to be continued. Här med ger jag er bilder på en blek Rebecca Olivia. Men nu är det vår och solen ska nog göra sitt snart, ska ni se.

peace peaches .


godmorgon sverige

Solen skiner, fåglarna kvittrar och vågorna kluckar. Nej, inte riktigt så nostalgiskt är det idag, men jag vaknade med solen i ögonen. Lustigt hur glad man kan bli av lite sol. Tänk, egentligen bör vi nordbor vara extremt deppiga, jag menar vi har ju i stort sätt bara sol 3mån om året, tänk va mycket gladare människorna bör vara i varmare länder. Det är jag övertygad om. I natt kollade jag på boston tea party, fan va roliga dom är. Då pratade dom om sol och visade ett inslag från 80-talet, då solariumet precis kommit till svea, en djupt brunbränd gubbe, om man nu får säga så, pratade om att han tycker alla nordbor ska sola 15min varje dag. Lite överdrivet kan man tycka, men vad visste dom om detta på 80-talet? No hard feelings.


the ballad of john and yoko


Tuffare och snyggare par får du leta länge efter . Ja, jäklar va coola dom var tillsammans . Jag vill också se sådär avslappnat tuff ut som både john lennon och yoko ono gör, fan jag måste ju kämpa för att se ball ut! Dom drar ju liksom bara på sig ett par runda brillor och nattlinne och är redo att ta över staden . Lite avundsjuk blir man ju .  

pics by niko koster .

milk and honey . perfect combo .


hot as a fever, the kiddie like play

Någonting som slagit mig är tanken på varför vi tjejer så lätt faller för helt olika killar? Ena stunden kan det vara snälla, lite lätt mesiga killar vi faller för och sekunden senare är det hard core bad boys a la kravitz som passar oss perfekt i smaken. Är det inte lustigt att vi tror oss veta vad vi är ute efter, men egentligen har vi inte den blekaste? Jag tror det är just det som är pricken över i:et. Vad vill vi tjejer ha? Precis, vi har ingen aning, tills denna personen knackar på vår dörr.

 
matthew gray gubler aka reed .


lenny kravitz . hot .  


uppsala

Idag har jag varit i uppsala och där finns det extremt mycket ... cyklar? Helt stört, jag har aldrig sätt så mycket cyklar i hela mitt liv, tänk att alla 40 000 studenter som bor här varje år, har en varsin cykel! Och nu var det inte ens högsäsong för cykling, trots det cyklade en hel del människor på uppsalas is-cykel-banor till trottoarer. 


obligatoriskt . kul som fan tycker jag . 
  

hard core tattoosposted by le fashion . me gusta mucho .

SEXTUSEN KALLA


kajsa och jag på promenad i soliga svea . lite hår i ögat har k , men det gör ingenting!


you were a child crawling on your knees toward it

Sitter just nu och pluggar med min bror (=läses med willes röst) och lyssnar på mgmt . Först satte han på raubtier, vilket inte riktigt blev en hit . Känner mig mer sugen på att lära mig dansen i kids videon med wille, fy fan va kul, än att plugga . Måste bara ge en eloge till S, som idag hade den bästa hallucinationen på länge . Jäklar va kul det var, skrattar fortfarande, puss på dig hjärtat .  


 


she spit up and came back for more
i want you - kings of leon .

indiska oceanen

Idag har varit en bra dag. Jag och k träffades idag för första gången på alldeless för lång tid, kul har vi haft det. Sitter just nu hemma hos k. Hon ligger i sängen och kurrerar sig lite extra och jag luktar på body lotion, in slingrad i hennes vita-puff-fillt a la lady gaga. Nu är allt som det ska vara igen . 

You were a child crawling on your knees toward it . Making momma so proud, but your voice is too loud .

if i ever leave this world alive

Solen skiner och jag ska strax ta på mig brillorna och parkasen och gå ner till stationen. Idag ska jag träffa k för första gången på över två veckor. yeeey . Nu på morgonen har jag lyssnat sönder denna låten . Dags att sätta igång här på gudingvägen - kisses on the forehead my dear chocolate chip . 

 

sweetdreams

Jag somnar till en bild på mig och mina fina vänner från när vi var i grekland. Summer - come and get me .


kajsa , lilly , jag , kim och elin .

grandpa told me not to lie

Nu är jag ärlig. Handen på hjärtat. Jag är sårbar. Har lätt för att gråta och jag dansar inte runt på röda rosor. Men bara för att detta är jag betyder inte det att jag är världens mes. Jag kan inte skylla på något. Jag har inte haft en pojkvän som i flera år matat mig med osmickrande komplimanger. Men bara för att det inte är så, betyder inte det att man inte kan ha en gnagande känsla i kroppen. Jag vill bara påpeka det. Extremt meningslöst inlägg, men men.


lampastic


by margiela . i love it .

the song in my life

Idag har jag varit hemma hos min fina morfar. Han är världens bästa. Och jag har lovat mig själv att ta penndeln ut dit snart. Snart så.


min bror och lilla morfar .

LUST FOR LIFE

Longing for you. Your breath and hand with a silky touch. Just one second, one second with you on my pillow. Locking inocent. Not so inocent. I know, let me tell you. Like a straw of destiny you enter my life. No exit here. But I see you, al day every day. Maybe not on my pillow. But in my mind you owe the night. My sences play tricky games with me al night long, just you and your wild smell, takes over my sweet dreams. And it's okey. Because I know you feel the same. Longing for me. by me 

JÄRNVÄGSSPÅR

nära . nära är bra . ibland önskar jag att du också tänkte så . ur ett nytt perspektiv . glödande . vackrare än solen .


in a far away land . the sun never goes down, mama told me .
hello couturelove her face .

bleko

Idag har jag jobbat. Och jobbat lite mer. Men det har varit helt okej. När jag idag klockan nio på morgonen åkte till jobbet lyste solen som aldrig förr här i svea. Jag blev glad, gladare än någonsin och satte på mig mina secondhand brillor. Det kändes bra. Nu är jag hemma och sitter i min trapp, full i magen efter god mat. Och skinnben har jag på mig som min lillebror sa - på svenska är det skinn byxer typ. Han är söt nikki. 

 
half pic on me. läppar och ringar .


PACKAD STIMULANSaddict . don't now why, but it's kinda interesting. watching. don't be scared. follow. 
 

a rocky story

Stockholm mörknar utanför mitt fönster. Men trots mörkrets nyfikenhet rullar staden fortfarande på max. Allt så förutsägbart. Dagens ljus är snart ett minne, men parken i city hara precis vaknat. Vaknat för ännu en kall och blind natt. Tjock rök i lungorna är hans bästa vän. Lucky strike. Silver. Han känner sitt stockholm bättre i mörkret. Han går dit ingen annan går.


night timeI do now what reality is and it's a motherfucker lemme tell you - precious jones

good night folk's

VÅRSKRIK


min idol just nu är ronja rövardotter. hon är ju så tuff. jag vill också gå ut i skogen och skrika ett vårskrik precis då vitsipporna kommit fram och jag vill också falla in i en oförstörbar förälskelse med någon förbjuden. jag vill också vara en rövardotter.

A LUSH LIFE

Hur många tuffa och inspirerande människor finns det inte där ute? Jag tycker det är tråkigt att det alltid fixeras på alla dåliga, och allt dåligt för den delen. Varför inte bara uppmärksamma de personer som är tuffa, står på sig och kör sitt eget race utan att kolla läget med de som ligger bakom? Fan. Jag fattar verkligen inte varför alla skribenter alltid fokuserar på knäppa människor. Varför ska det vara avvikande att vilja lägga fokus på bra personer? Det kanske låter konstigt då man läser det - men det är sant tänk efter. Tänk va mycket gladare alla skulle bli, genom att läsa om bra personer och vad de gör, istället för att läsa om grådaskiga människor som det inte slår en enda gnista om.

Jag förstår för den delen heller inte varför man ska envisas med att vara med dessa personer, sätt dem mot väggen. Visa vart skåpet ska stå - or are you shy, mister?

meadow crochet fringe dress


meadow lookbook by topshop

come kitty kitty kitty


på min fönsterbräda . nova .

cupcake

Min vapendragare är sjuk. Hon har varit det jätte länge. Och vi har inte träffats på väldigt länge. Fan. Saknar dig k. 


bild från i sommras då k och jag stod länge och försökte få igång grill jäkeln. Men det enda som hände var att det började lukta konstigt - vi fick panik och trodde det var farlig grön gas. Kvinnor. Därför åt vi köttet rått på bryggan i solnedgången - skämt åsido - 
  

crocodile riped up 70's vintage

i like 'em old. old stuff looks good. blurry pic's takes the lead.

friday night lights

Och jag sitter i min trapp och filosoferar om livet. Eller nej. Inte riktigt. Men nog fan för att jag sitter i min trapp, men att säga att jag filosoferar skulle vara en lögn. Jag pratar istället med min vapendragare om att köra ett tricky game med en kille och att det i stort sätt bara skulle vara att ge igen mot alla svin vi har där ute. They owe us, big time. 

  

INTENSEpeace my litle peaches .

goodnight - tomorrow it's friday night lights -
longing .

trickytricky

Sitter i min trapp och lyssnar på the cranberrie's zombie. Greatest. Tänker att jag måste göra en förändring. Inte för drastisk, det har jag lovat k. Men en liten. Jag ska göra det imorgon, vet ej riktigt vad. Men någon idé kommer nog att slå mig under natten.


rocking it down under you baby

well hello . don't play your old-school love games with me . i'm done with that, long time no seen hun . but today i'ma give it to you stronger . tricky, huh? it's a cold war .
wisdom

you need to stop playing 'round with al the clowns and the wangstas - good girls gotta get down with the gangstas . 


definition moments

Jag har tänkt på en grej - nu snackar vi tankspritt - som kom på tal i sex and the city här om dagen. När ska man börja definera ett förhållande? Och nu menar jag inte, när det känns bra för båda två stadiet, jag menar hur vet man ens om man ska definera sitt förhållande till personen? Borde det inte var så att en del personer kan det helt enkelt inte bli mer med? Jag tror det är så, eller jag har helt enkelt kommit fram till det. En del personer - när jag skriver personer, klingar det killar i mina öron - kan man helt enkelt inte definer sig med. Dom kommer alltid bara kunna vara i ett fack. Aldrig två sammtidigt. Kan prata hela natten om helt absurt djupa grejer - JA. Ha mindblowing sex al night long - NEJ. get the picture? Fast tänk på det måste man egentligen defineras, varför inte nöja sig till den sist nämnda punkten? 

   

goodnight folk's


MS MONTAZAMI

Jäklar va jag skrattade igår när hollywoodfruar drog igång igen. Måste bara säga en grej, maria montazami, är fullkommligt underbar. Jag skrattar fortfarande åt hennes extremt osmarta kommentarer. Bäst var när hon presenterade sina 'toffsar', som hänger överallt i hela hennes hus, för kamera mannen. Detta är mina toffsar. Fast jag säger inte svenska ordet toffsar när jag presenterar dem... det låter så toffsigt.Time for work folk's
Later


grekland

Bara för att jag skrev om sommaren nu, så måste jag helt enkelt posta lite fina minnes bilder från när jag och mina fem underbara vänner var i grekland i sommras. GOODNIGHT FOLK'S 

 
kim och jag


kajsa


lilly


elin och elinsommarlängtan

Åh, idag har det verkligen kännts som att sommaren är på väg, men trotts strålarna som tittade fram idag, så känns sommaren endå obehagligt långt borta. Jag saknar de värmande solstrålarna under dagarna. Jag saknar färgen himlen får på kvällarna. Jag saknar fåglarna. Jag saknar havet, varma klippor och vågorna. Jag saknar det underbart goa och glada humöret alla drabbas av under sommartid. Jag saknar doften av solkräm. Jag saknar friheten och alla möjligheter som så givet kommer med sommaren. Jag saknar till och med myggen, trots att de festar på mig, al day every day. Allt detta för att det hör till sommaren. En perfekt sommar i sverige slår det mesta och en sådan ska man njuta mycket av. Men jag kan inte låta bli att tänka på att jag efter denna sommar i svea, kommer jag att leva livet i ett land där solen aldrig går ner. Jag kommer att gå barfota, ha brunbrända ben och vara ett sommarbarn så länge jag vill. Jag kommer trivas som fisken i vattnet. Jag och min Måne.  

WOMEN

Idag är en väldigt fin dag, som finns här för att vi tjejer/kvinnor är så jäkla bra, starka och vackra. Jag tycker det är ett bra steg på vägen att det finns en dag tillägnad oss! Jag menar hur många dagar på året är tillägnade männen? zéro . Fick en grym hälsning enda från brasilien idag, thank you baby! 
Så det är alltså bara för oss tjejer att fortsätta stå på oss och vara lika tuffa som vanligt, jag menar killarna har inte en chans! Bugar och bockar för detta .LOVE


 


godmorgon

Försöker sjunga med joplin men det går inte så jäkla bra. Låter som en gammal rostig hårfön gör jag. Känns som hela mitt huvud snart ska sprängas - Gahh - varför ska man bli sjuk när det äntligen börjar bli vår och solen nu tittar fram? Men men jag ska trottsa min hälsa och ta mig ut på en liten promenad. Måste i alla fall köpa halstabletter. Double action . puss, rebecca

 

alannah myles

tuffaste kvinnan i världshistorien . nästan . jag kan göra allt till denna låten . skratta, sjunga, gråta, dansa, sexa och leka tuff . 

  


time for bed! later folk's

ps. i love that my litle k is home!
 

savage garden savanna
let the mind games begin

I think you know what i'm talki'n about . There for, i'm out of here . Gotta get it .
Blowing like the wind through my tree . I look and all I see . Is a young old man with only a dream . Am I just fooling myself . That he'll stop the pain . Loving without him . I'd go insane . Feel his breath on my face .

Naughty night .


DEEP BLUE SEA

Hemma. Känn dig som hemma. Har äntligen vaknat till, efter att ha varit fast ute på en stilla båt i två dygn med typ tvåtusen pers. Skulle egentligen ha kommit hem igår eftermiddag, men kom hem i morse istället. Drygt. Men kul har vi haft. När vi fick veta att vi inte kunde fortsätta vår färd mot gröna granna sverige pga av isflak, så fick jag först panik. Inte för att jag var orolig över att vi skulle vara med och skapa en efterfäljare till en av världshistoriens största succéfilm, utan för att vi låg stilla i ett område utan täckning. Och jag hatar verkligen att inte ha koll. Men men, vad skulle vi göra. Vi fick ju trots allt än extra party natt på köpet. Tur var väll det, för jäklar va kul vi hade. Men nu är jag trött som aldrig förr. Jag har sovit mindre än sex timmar på tredygn. Vi skulle idag kunna fixa en ny lag, att visa sig i allmänheten om man ser ut som jag gjort idag, bör vara straffbart - då det förmodligen skulle inneböra grava men för den som ser mig.


jag .


sofia .


suddigt. tk and her skull .


i'm a dreamer darling

Jag är väldigt duktig på att drömma mig bort. Bort ifrån den just nu så aktuella frysboxen vi lever i. Men någonting som jag skulle kunna ta åt mig äran för att vara bäst på är att ändra mina planer och mina drömmar. Det är inte på grund av osäkerhet eller förtvivlan, tvärtom, det är för att jag vill så mycket. Någon må nu säga att det är för att jag inte vet vad jag vill. Jag vet mycket väl vad jag vill, men jag vill så mycket, att det oroväckande i detta drama är om jag kommer hinna med allt. Ena sekunden drömmer jag om att leva i en stil ren lägenhet i vasastan med a hardworking man. Sekunden senare drömmer jag om ett liv som hippie på en strand, i ett året runt varmt land, med brunbrända små barn och att jag aldrig mer kommer behöva använda skor. Sommar fötter förevigt. Fast jag oroar mig inte, om jag ska tala klar språk, i ärlighetens namn är jag bara jäkligt nöjd. Nöjd över att kunna välja mellan olika små lyckopiller.  
KAKI

Åh gissa vad det är för datum? 1 mars och jag är jätte glad, än månad närmare allt roligt. Nu blir det plugg hela dagen och sedan ska jag sola. Lyssnar på the cardigans grymma tony the beat, riktigt bra. sexig. LOVE.

RSS 2.0