WELL, I'M A CURLY GIRL.


jag har väntat på den här dagen i snart tre månader. nu är den här. och den är vår.

RETRO COOLT ORDBAJS.

tänkte att jag skulle ordbajsa lite retro coolt. vakna upp av att n skriker som en galning i hallen. han har ont i halsen. mamma drar fram snowracern klumpigt och stressigt. drama. jag går upp. dansar en vals med herr chai. äter lite macka. äter lite halvfärdig pepparkaksdeg. får ont i magen. studerar vår s formade gran (som förövrigt var den sista granen på hela stället. behöver jag ens säga att en viss julstressad mamma blev lite lätt förbannad när pappa kom släpandes med denna så kallade gran..) sitter nu här och funderar på att dra på mig kängorna och entra den iskalla krigszonen gudingvägen-vivo. okej nu kör vi, dags för lite nötter. go nuts sweden.

FLYG LILLA SPARVÖGA.

min saknad till dig är hjärtskärande och enorm. åtta år har gått sedan du lämnade mig för att leva vidare på en annan plats. en vackrare plats. det har hänt så mycket som jag skulle vilja berätta för dig. men jag vet att du är ängeln i mitt rum, som ser och följer mig dit jag går. jag vet att du inte skulle vilja att jag fällde tårar för dig, men jag kan inte hjälpa det. du fattas mig så. god jul min älskade A.
din Marion.

FRÖKEN FRÄKEN.

inget mer att säga än att jag tycker det är oerhört attraktivt med röda läppar, eyeliner och kringlor i pannan.
cheers.

MÅLA MIG MED DINA HÄNDER.

du får mig att stänga ute alla ensamhetsfobier. du gör mig hel. och jag längtar tills dagen det är du & jag igen, Jesper.

RAMONES & DET SOM KALLAS JAG.

idé torka som det heter i den kulturella världen. därför bjuder jag på nostalgi bilder av t-shirten jag tänker ta över sverige i.

JAG SPYR PÅ ALLT SOM HÅLLER OSS IFRÅN VARANDRA.

67. sextiosju. sixtyseven. så många dagar har jag varit ifrån honom. det känns i hela kroppen. och jag är fruktansvärt trött på att sakna och vänta. jag är så förbannat arg på distansen. snart kommer jag att ställa mig mitt i vändplanen och skrika det högsta jag kan bland alla snöflingor och hundrastare.

jag klär i din närhet. utan dig är jag naken. det är vinter, så det börjar bli ganska kallt nu.

DANSA POLKA MED MIG.


jag är rastlös. precis just därför tar jag kort på mig själv i en vinkel som får mina läppar att se gigantiska ut. det är ganska kul när man har tråkigt. det är på denna nivå jag befinner mig just nu. jag ligger ensam i min säng. iförd dramatiskt rött läppstift. lyssnar på hel svenskt med fröken maggio. diggar lite lätt med foten. fruktansvärt patetiskt. jag tänker addera ännu en faktor för att göra detta scenario lite mer patetiskt och sorgligt. marabou.

FRÖKEN SVERIGE.

jag har lekt rövare i landet som är tjugotvå gånger större än sverige. jag har träffat lustiga och olustiga karaktärer. jag har dansat mig fram till nya platser och jag har stått och trampat på samma ställe. jag har lärt mig och jag har glömt. nu har jag kommit hem. smaken av mjölk var överskattad och jag fryser så in i helvete. men jag är hemma. fröken sverige.

RSS 2.0