ATT FIXA OCH TRIXA.

så jag insåg att ligga i sängen, fundera och oroa sig inte läker många infektioner och det höjer definitivt inte ett fallande självförtroende. så jag kände att något måste göras. därav kletades det på smink och håret fixades till tonerna av simon&garfunkel. kameran i högsta hugg. ibland är det väldigt svårt att ta foton av sig själv. att omvandla den där sängliggande infektionsdrabbade osminkade hormonella personen till någonting som kan tolkas som vackert. till någonting som man inte alltid ser. men nu är hon här. solen skiner. trocaderon är öppnad och resterna från igår är uppvärmda. jag känner mig fin idag. lite i ögonfallande. det är viktigt, ibland måste man vara osvenk och kalla sig själv vacker. trots fettigt hår och ihärdiga infektioner.

RUS.

jag vill svettas. jag vill stressa. jag vill ha många bollar i luften. jag vill bryta ihop lite och sen se hur allt löser sig. men nej. här ligger man som ett kolli och har ont.

GUDS GÅVA TILL MIG IDAG.

renskavsgryta med kantareller och hemmagjorda rårörda lingon.


VECKANS BABE.

det är ingen vanlig november dag idag. universums kanske mest omtänksamma, generösa, mest humoristiska och ärliga person fyller idag tjugotvå år. tillika min man och bästa vän.
grattis till dig.

SÅ MYCKET MER.

idag är det en dålig dag med för vacker väder. jag vaknar. pressar ner fötterna i tofflorna som jag sparkade av mig inatt och som så fint hade hamnat under sängen. masar mig ut i köket. kokar kokar. hackar hackar. frukosten är färdig! det äts och det skvätts på nya mattan. förföriskt plockar jag ner färgade och ofärgade glasflaskor i två skilda tygpåsar (som jag såklart köpt tänkandes på en hållbar utveckling). självklart är så inte fallet. men utan överdrift så är allt i världen grått och mellanmjölks blaskigt. jag slängde alltså ner glasflaskor i en gammal skrynklig ica påse. promenad. slängde flaskor. köpte färger. kom hem. tände doftljus i ett försök att lugna ner den där kliande och irriterande känslan som uppkom efter 40min i telefonkö. sitter nu i sängen, med nya färger och lyssnar till marit larsens stämma. tänk så mycket mer den här dagen skule givit mig om du var här. åh älskade man.


ATT LÅNA NÅGONS ORD.

"Om hur fantastiskt det är när man vet att den man säger ja till är den person man för evigt vill tappa bort på exempelvis stormarknader under veckohandlingen, eftersom man blir så förbaskat varm inombords då man hittar sin käresta stå lite fumligt med en limpa i handen, helt omedveten om att hon är borttappad".

EN GAMMAL VÄN.

förståndet flanerade idag ut ur min dörr i samma sekund som jag vaknade. likaså den där hårfina gränsen mellan normal och galen som annars håller allt under kontroll. lyset är på men ingen är hemma dvs. jag är en gående katalysator för problem och panik. men vilken tur att jag har konstaterat detta, kan man ju tycka. men nej, inte det. jag har ingen som helst ambition att jaga hem mitt förstånd och dessvärre inte heller jaga efter min hårfina galenskaps gräns. fullständigt generad.
jag är nog galen på riktigt.

VILDARE ÄN DJUR NÄR DET GÄLLER ATT TA.

min älskling är som ett tomtebloss.
som ett tomtebloss lättantändligt.
hon brinner hett när hon sprakar loss.
som ett tomtebloss lättantändligt.

TURTLEDUVS.

varför ser man inte det stora i det lilla?
varför gör man som alla andra, vänder om och inte tittar tillbaka?
vi hade livet.
vi hade känslan.
vi hade friheten.
men vi gjorde som alla andra.
vi blundade och fortsatte att snurra.
snurra och gräva.
men du var någon annan.

JAG VET ATT DEN FINNS DÄR. VARJE DAG.

men ibland när saknaden inte är som värst.
då får jag den att smyga fram.
självmant och provocerat.

LIVET ÄR TREVLIGT.

nu, nu känner jag att livet är tillbaka. tillbaka på rätt plats. inte skevt och vindt. detta är inte enbart för att jag har hittat en himla fin orangeröd vintage influerad klänning. nej. det är för att jag känner att marken inte rinner och fullkomligt raserar under min fötter. det känns bra. det känns som att jag lever igen. jag svettas och har sjukt mycket att göra. precis just nu. men det känns förträffligt!
förövrigt.
musik som får knäna att skaka, hjärtat att bullta och saknaden att svullna.

VISIONEN SOM PLANTERADES I MIN HJÄRNA ÄR KVAR.

för när jag sitter skräddare i min säng, lyssnar på simon & garfunkel och skriver så pennan glöder. då önskar jag verkligen att min pojkvän kunde vara här. se mig. och suga i sig lite av min kreativitet. sätta sig ner. och skriva med mig. det är sånna här kvällar som bör gå till historian. som framtida generationer ska läsa om och tänka "så det var kärlek".

EN KVÄLL.

måndags middag hos goda vänner. dvs snart ska fyra stycken mycket starka hungriga viljor trycka in sig i en bil och dela ett litet utrymme under x antal minuter. visst skulle jag kunna sitta här och pretentiöst påstå att, det ska bli ljuvligt med en klaustrofobisk bilresa! men nej. det skulle vara att ljuga. men vem bryr sig om det när man ska på mys middag? icke jag.

JUST NU.

jag drömmer och jag fantiserar.
drömmer och fantiserar om den lilla.
det kan inte hjälpas.
jag är förälskad.
förälskad i vår lilla framtid.

NYTT.

detta är det nya till vårt nya.
trettiofem dagar kvar.

FÖR ATT DET ÄR SANNINGEN.


DEN DÄR LÖRDAGEN.men då kör vi då.


ALLT DET HÄR OCH HIMLEN OCKSÅ.

det är en historia
jag inte kan ta inatt.
du är min vision.
någon slags upplösning.
så berätta vad ska jag säga.


SATAN.

And I've been a fool and I've been blind.
I can never leave the past behind.
I can see no way.
I'm always dragging that feeling around.
And every demon wants his pound of flesh.

NÄR LIVET ÄR PMS.

då bara är det så.

SÄG MIG, HAR DU HONOM ÖVERALLT?
SÅ SKA JAG SJUNGA FÖR DIG. PRECIS SÅ DU HÖR.

att det är måndag gör mig inte ett dugg. för jag dricker rödvin, äter kladdkaka och lyssnar på marit bergman. ja ja ja. "ät inget onyttigt" på vardagar. i mitt huvud är det lördag.

JUST NU.

vill jag att du ska komma hem.
vill jag dela säng med dig.
vill jag fly allt och inget med dig.

STRÖ LITE SOCKER PÅ MIG, SOM BARA DU KAN.

bleka orangea medaljonger reser sig likt dova makter omkring mig. ett minne av forna medelklassens gröna dagar. men det är inte grönt. det är oranget. och det är sprucket, vint och nött. det är i behov av omsorg och kontakt. när kontakt. jag syftar på vårt orenoverade badrum.

LIVET HAR SÅ MÅNGA DIMENSIONER.

varför väljer vi aldrig att stanna upp? stanna upp och bara känna. känna efter, spekulera lite och fantisera lite. för att så fort man ger sig själv friheten att göra det, så drabbas man antingen av en påstridig förskylning eller magont. man slappnar av och det klarar inte kroppen av. inte min.

OCH FÖR MIG DIT MIN TANKE ALDRIG NÅTT.

kärlek
barnlek
all lek.
frihet
trohet
godhet
storhet
så het.
det finns bara du
för mig
finns du.
dåtid
nutid
alltid
fritid.
med dig
för dig
i dig
i mig.
det finns bara du
för mig
finns du.

CATALINA WINE MIXER. CATALINA WINE MIXER.

wine.

red wine.

not only to drink.

but to open up your mind as well.

 


JAG HAR GLÖMT DIG EN VACKER DAG.


DO IT.


HE'S THE LOVE OF MY LIFE. BUT YOU ARE MY SOULMATE.

and I miss you every day.
every day I miss you.

MASKERAD.


'CAUSE WE WERE IN LOVE.

godnatt.

HERR HÖST.

klockan är knappt halv fem. och gatulampan lyser redan upp i höstmörkret. det ser jag från mitt fönster. det tycker jag inte om. och det ska jag förövrigt ut till. jag ska möta hösten.

RSS 2.0