BOK BOK BOK BOK.

jag har alltid varit en sucker för deckare och kriminalromaner. och självklart en sucker för skrivandet i alla dess former. jag kladdar överallt. på papper, på kvitton, på min kropp, på min killes kropp etc etc. så nu slår jag ihop dessa två vanor och antar utmaningen. inte med blodadtand dock, mer som en rolig i-lands grej. jag ska skriva en deckare. den kommer vara rå och den kommer innehålla många superlativ. cheers.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Haha, det är jag väl medveten om, och det skrämmer mig faktiskt lite.. ;) Men veckorna innan är så sjuuukt efterlängtade!



För övrigt så har min dag varit toppen, trots en lång skoldag som tar all ens energi. Efter skolan följde jag med en kompis som sänder lokalradio här i stan, och man blir inte lite sugen på att själv utbilda sig till sändare! ;)



I helgen är planerna inte spikade riktigt än, men som det ser ut nu blir det filmkväll hos en killkompis tillsammans med ett gäng på lördag, hoppas jag!



Jag tycker det låter utmärkt att du börjar skriva en bok, mest för skoj skull. Ska bli kul att läsa om hur det går också, om man får veta? :)



Kram!

/Beccy

2011-02-11 @ 00:02:25
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Alexandra

böcker är underbart :D

2011-02-11 @ 09:44:45
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: michelle

Guud va kul! :D Jag älskar att skriva, svenska nationella uppsatsskrivning var typ höjdpunkterna i mitt liv, haha!



Haha, bilden du kommenterade är typ 3-4 år gammal :P Problemet är att det känna som att jag bara tänker på mig själv, för jag har inte tid med annat, vilket ger mig dåligt samvete. Så det är typ en ond cirkel. Och träning blir väl inte så mycket av, är för trött, haha. Men det blir bättre! :D

2011-02-11 @ 09:56:30
URL: http://chellita.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, inget särskilt :) Ska du göra något roligt ikväll då? :)

2011-02-11 @ 12:06:21
URL: http://sannalitens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0