MIDNIGHT LICENCE

Funderingar. Å så många. Men vart ska man börja? I vilken ände liksom? Here it goes. Hur kommer det sig att en del killar, vi kallar detta sega urval för x, inte förstår själva principen med en diss eller ett nekande? Jag tycker det där är lustigt. Jag skulle nämligen kunna sätta min högra tumme på att det är just dessa killar som också i förstahand försökt spela lite svåra, lite självständiga och lite för upptagna. Är det inte lustigt? Att den killen du tror ska vara svår att tämja, visar sig vara värsta mesen? Jag tycker det är kul, eller inte kul, för det är ju jag som tjej som får stå ut med det, men det är kul att se spelets regler och hur spel planen väcklas ut i verkligheten. Det är allt en liten del av era liv, huh?

Nåväl, fortsätt ni med ert räv-spel, vi tjejer är rätt bra på att komma med nya regler och tricks. 
 

 


bem-vindo


amazonas


porto de galinhas


staden olinda

carnaval


rio de janeiro

Snart, då smäller det. Bara låt tiden gå lite fortare. Snälla .


workaholic

Har precis kommit hem ifrån en kall och regnig natt. Nej okej, men jag kom precis hem ifrån ett tio timmars pass på jobbet. Känns lite som att min hjärna ser ut som ett russin just nu. Trött, ja. Hungrig, nej (glömde jag säga att min mage är formad som m&m 's ?) 
LOVE
 

PINK



tilldigminvän

Jag tänker på dig hela tiden och hoppas att du mår bättre snart, vill inte att du ska må dåligt längre. Nu har det gått alldeless för långt . love, R 
 

pints with Harry B James

Igår så firade jag och några vänner en nyfylld 19-åring. Mycket trevligt med massor av sköna människor och massa billig öl. Är förvånad över hur mycket tuffa människor det finns på gatorna i stockholm, jag menar vill du ta dig en titt på detta urval, så bege dig till Harry B. 

 
hehehe typ så här tuffa killar finner du där . . .

a lovemessage

Hello ms Måne. Jag hoppas att du har haft superkul ikväll och kanske till och med flörtat lite med några godingar. Dock hoppas jag att du är trogen din framtida man. Du glömde logga ut så jag tog mig friheten att skriva hej här till dig på din fina blogg. Vi hörs senare. Love you Queen B.


This one's for free. Baby K back in the old days!


smalltown

Jag vill ut. Ut och se allt som har gjort denna värld till vad den är. Jag tänker inte vara kvar. Jag längtar så mycket tills jag kommer att börja min resa runt jorden så att jag nästan spricker. Jag vill inte vara kvar här. Jag har för mycket ambitioner och det kryper för mycket i benen för att det någonsin skulle passa mig att stanna. Jag vill resa runt i världen och jag vill ha möjligheten att välja exakt det jag vill. Inte bara de som finns på hemma-plan. Jag vill ha en historia att berätta. Och jag tänker skaffa mig den . With or without you .

    

GRINCHEN

åh jag hatar kyla och slask . får mig inte att känna mig speciellt het. såhär känner jag mig just nu då jag sitter i min säng och funderar på livet. snarlik åtminstone .

later folk's


floggingmolly

oh, I like . finns inte mycket bättre än detta .


irland .
His eyes they closed and his last breath spoke. he had seen all to be seen. a life once full, now an empty vase, wilt the blossoms on his early grave. walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free .


BLOODY MARY

Händelserika torsdagar känns som en avvikare i vardagen, men idag damer och herrar har det varit håll-igång . Dagen t började med psykologi, alltid lika intressant och sedan följdes denna lektion med en håltimme på över två timmar. Under dessa två timmar hann jag och mina fina vänner med en del. Tanken var att vi skulle bege oss i väg och köpa lite glass, vilket visade sig vara lite kallt, men det blev ett litet stopp på vägen. Vid blod-bussen. Drama. Vi klev in och jag, s och henry (karin tyckte det kändes lite susspekt) bestämde oss för att göra en god gärning. Vi trodde vi skulle köra al-in men så hard core blev det inte, den här gången. Henry tyckte det var jätte kul att skratta åt mig som såg skit skraj ut. Det hade jag också tyckt. Sen blev det knäck glass. Kallt.

MILLITÄR


ny jacka. modell - millitär .

kryperikroppen


snodde denna vackra bild här ifrån . blir helt lugn av att titta på denna bild . avstressande förmåga .

mer rude boy åt folket

Jag är helt såld på videon till rihannas nya singel rude boy den är verkligen grym. Riktigt ball.

 

TRANS

Jag känner mig som en robot. Jag bara gör allt i vanlig ordning och låter dagarna passera. Visst jag utnyttjar dagarna så mycket jag kan, men det går inte att undgå att mitt huvud inte riktigt hänger med. Åh jag vill inte pullsa fram i snön längre nu. Nu räcker det. I call it a quit. Erkänn att allt är så mycket lättare med lite värme, det behöver inte bli högsommar på en gång nu, men det kan vell åtminstone bli vår? Jag lever i trans och det är snöns fel . Tack och hej då .




MEADOW


new collection by topshop . I like .

peace .

Nu ska jag ut i snöstormen . Fy . Kom i säng alldeless för sent igår, efter en trevlig middag med jobbet, så mitt huvud har inte riktigt vaknat till än . I don't need your mind reading mister . Time for school, oh so cool . 

 
peace my litle peaches .

keith moon

Tänk att bo i ett kolloni, tänk på det. Kul men ändå läskigt. jag vill pröva, dock inte i ett som det nedan. Ironi. 


pic by keith moon .


 

rivjärn





tänkte köra lite ego och posta en stor bild på mig själv , hah men det är jag värd .


RIMFROST




fann detta på glaset i bilen, ser nog ut så här på alla bilar i kalla sverige just nu .

spiderman

min fina kusin Vilgot.


denna bild ska jag visa för framtida tjejer.. mohahah


UPP

Sådär ja, ännu en helg avklarad närmare sommaren! Igår var jag med anna. Och det var som alltid lika kul. Vi åt god middag hos mig och kollade senare på UPP. Hands up, det var den bästa filmen jag har sätt på länge, för att inte tala om hur mycket jag och anna skrattade! Den var så jäkla bra. Sedan blev det lite tarantino och massor med tjej-snack. Mycket trevlig kväll helt enkelt! 

Nu ska jag snabbt som tusan slänga på mig lite kläder och hoppa in i bilen, min lilla kussin vilgot fyller år, så nu blir det kalas för hela slanten. hej då!


FRESH PEPPER 2



EAST SIDE STORY

JOHN LENNON



du är en av mina idoler . jag inspireras av kreativa människor som du . du är så jäkla tuff .

oh take me back to the 70s

Sitter och lyssnar på det alltid lika älskade kullt bandet rolling stones. Jag älskar musik och under typ fyra av våra sju veckodagar så lever jag i stort sätt i en musik video. Inte bokstavligt talat, men i mitt lilla huvud. Gammal musik så som stones, beatles, the clash, janis joplin, iggy pop och thin lizzy är såklart givna. Detta gör det såklart givet att jag mer än allt skulle vilja hoppa in i en tidsmaskin, gjord av ingen mindre än professor baltazar, och förflyttas bak i tiden. Till det glada och å så underbara 70-talet.

Jag skulle dansa till grymma gitarr solon spelade av en långhårig kille. Jag skulle ha på mig kläder inspirerade av naturen, långa klänningar, hårband och höftlånga rem väskor. Jag skulle sörja att joplin och elvis dog. Jag skulle följa stones runt om på deras turneringar i europa. Jag skulle omgivas av massa kärleksfulla människor på ett kollektiv. Jag skulle dansa runt en eld med vänner på nätterna. Jag skulle vara med om att punken slog igenom. Jag skulle ha en pastell färgad baddräkt med volanger. Jag skulle demonstrera mot miljöförstöringarna. Men framför allt, jag skulle ha det så jäkla bra.
  


speed of sound



påkörd av en pulka .

Jag sitter i min säng och har ont i magen. Jag har alltid ont i magen, det spelar ingen rol vad jag gör. Men jag ska inte klaga, min minsta bror kom in till mig alldeless nyss. Han hade blivit påkörd i skolan av en pulka idag. "påkörd av en pulka" exakt så sa han. Han är blå om näsan och sådär extra gosig som man blir när man tycker lite synd om sig själv, så han satte sig i mitt knä och nu myser vi med kanel-knäcke. 

Later .

 

to cool for school

Nu är det dags för en dos skola! På brillorna så drar vi!


jag och
 

KING OF KINGS



what can I say? blown away by the beauty . perfect . idéalach .

ohlala a soul dancer

Just nu sitter jag hemma hos k och lyssnar på thin lizzy och allt är bara sådär lagom bra. Fast det fattas en lite pettitess. Gissa vad mina vänner ?

BAY OF MARRIED PIGGS

Kollade på det alltid lika underhållande sex in the city här-om-dagen, och detta avsnitts huvudämne handlade om att upptagna kvinnor alltid antar att, kvinnor som är singlar ska försöka sno deras män . Låter kanske överdrivet, men tänk på det. Jag är säker på att det är så. Det behöver inte handla om att det är ett gift par, som det var i avsnittet. utan helt enkelt bara om man är tillsammans med någon. Om du är på krogen och börjar prata med en kille, helt oskyldigt, och denna killes tjej ser detta så kommer hon, med största sannolikhet, att drabbas av panik. Varför? Jo, för hon tror att du är ute efter att sätta klorna i honom. Har det aldrig slagit dessa tjejer att deras killar kanske inte alls är så perfekta som de tror och att jag som singel gärna överlämnar dessa slashasar till dem? Om jag pratar med en kille behöver inte det betyda att jag är intresserad av grabben.

Jag tycker detta är larvigt. För att inte tala om x-faktorerna. Om du snackar med ditt x kommer hans nurvarande tjej förmodligen tro att "era bortglömda känslor för varandra kommer att väckas till liv och att du nu kommer att förstå vilken underbar och egensinnad kille han innerst inne är" - vilket resulterar i att hon får panik och sätter drinken i halsen . Men för din del, resulterar detta bara i att du nu insåg ännu mer varför du dumpade stackarn.



  

lazy lace



mid-week distraction .

ROCK THE CASBAH

Jag vill gå på en rolig spelning . Det finns inget bättre än att vara med sina vänner på en grym spelning, men vem vet på lördag kanske det smäller till med lite rammstein. I want music now my friend.


anna och nur innan thåström .


jag innan depeche .


I like your name mister

Klockan är halv nio och jag är helt slut. Jag gick upp klockan fem för att kunna jobba, innan plugget gott folk, och nu kom jag hem ifrån yoga passet. Jag är alltså helt slut. Men det spelar ingen roll. Jag dag-drömmer inte mindre för det. Jag borde få en oscar för bästa dag-drömmeri 2010. Det skulle ju va något att ha som merit.





porto de galinhas




Without a doubt this could be one of the most beautiful places on earth and soon I will be there with the greatest friend of al time . A match made in heaven .

WILLIAM MED STORT W

Jag har världens bästa bror. Och söt är han också. Punkt slut.



Time for dinner!


ALICE IN WONDERLAND

Jag längtar så extrem mycket tills premiären av den sagolika Alice in Wonderland, landar här i lilla landet lagom. Jag älskar Burtons filmer och jag är säker på att denna inte kommer att göra oss fans besvikna. Let's get the show on the road folk's!









pic 1 anne hathaway, the white queen
pic 2 johnny deep´, the mad hatter
pic 3 helena bonham carter, the reed queen
pic 4 mia wasikowska, alice kingsley 


fancy footwalk



hardcore shoes by fashion designer alexander mcqueen .

LOVELY LIPS






ALEXANDER MCQUEEN






pic 1 porträtt av Alexander mcqueen, pic 2 klänningar av alexander mcqueen.
Jag tycker det är jätte hemskt det som hände för några dagar sedan, men tur är att hans verk kommer att leva kvar väldigt länge .


hjärtan

Trodde att denna dagen skulle bli jobbig, jag menar hur tillfredställande är det att sitta hemma ensam på alla hjärtans dag? Egentligen så bryr jag mig inte, ibland lite tomt såklart. Men jag har kommit underfund med en viktig pettitess angående denna dag . Jag behöver inte fira att jag är tillsammans med någon om det nu skulle vara så, det bör man väl uppmärksamma i alla fall, det ska ju inte behöva finnas en dag som är ämnad för att "fira" sin kärlek? . Jag kommer att spendera denna alla hjärtans dag med en av mina närmsta vänner och det slår utan tvekan allt annat!
Fast en sak är säkert, nästa alla hjärtans dag kommer jag (om allt går vägen) vara med en solbränd f på andra sidan jorden, sittandes på en varm strand och dricka caiprinha's. Det ska jag fan börja fira redan nu ..

   

black orchid

Jag orkar inte med dig och ditt tjat om evigt blomstrande kärlek, för faktum är att det tåget har dragit för länge sen. Jag är trött och tänker nu sova. Over and out.


PUNKROCKER


backstage filippa k .

plus .









pic 1 float
pic 2 peaches geldof
pic 3 freja beha erichsen
pic 4 backstage givenchy 

things i like now .

förgätmigej och timotej



förgätmigej .



timotej .

my girl

Visdommensord finner du här hos min bästa vän . 

 My girl. Talkin' 'bout my girl.I've got so much honey, the bees envy me. I've got a sweeter song, than the birds in the trees.


friday i'm in love

Har precis hoppat i skinkjolen och sitter och begrundar mina extremt ovårdade naglar. Dags för en make-over nu känner jag. På med lite rött och jag är klar för kvällen. Ikväll har min fina vän Sofia ordnat en liten fest på den lokala häng-här puben, så jag och g ska dra dit för att ge lite positiv respons!

Nu blir det lite mat och sedan ska jag bege mig hem till g . Let's start the show . .  

NO HUMAN IS AN ISLAND

Sitter och läser i min psykologi bok och stöter på några extremt olustiga meningar "... han känner en väldig lättnad och vid middagen berättar han alltihop och ber sina barn och sin fru om ursäkt för gårdagens utbrott. På natten är Kurt tillsammans med sin fru och allting är då åter väl". När jag läser dessa meningar så mår jag fysiskt illa. Hur kan man i en undervisningsbok skriva på ett sådant nedvärderande sätt om kvinnor? Som om varje kvinna glatt och nöjt skulle hoppa i säng med sin man för att han, så trevligt efter ett litet raseri-utbrott, ber om förlåtelse. Tacka vet jag fan för att det inte är så!
  
Någonting som verkligen stör mig, och som förhoppningsvis alltid kommer att göra det, är faktumet att kvinnan alltid är den som står i underläge mannen. Vare sig det handlar om religion, politik, kulturer eller arbeten, så är det kvinnan, som enligt mannen, besitter egenskaper som svaghet och oförstånd . Jag menar absolut inte att alla män har dessa egenskaper, men tyder inte dessa påståenden mer på att det är mannen som är oförståndig och svag, som inte inser att vi kvinnor idag på 2000-talet, är minst lika kappabla till att göra var mans jobb? Och som en del män tror, bara laga mat och föda massa barn ?

Jag skulle kunna sätta så mycket pengar på att jag som tjej, slår massa killar i "manliga-uppgifter" . Jag förstår inte hur detta eviga snack kan fortsätta att pågå? Vi lever i ständig utveckling, allt i vår omgivning blir modernare för var dag som går, men självklart inte synen på kvinnor . Jag tänker inte låta det vara på det här sättet .
Jag är kvinna och stolt! Ingen man ska någonsin få mig att tro annat. 

 
I will bring peace to the world . I'll try at least .


IGGY POP



posted by worldpress .

good stuff .


lucky strike

Känns så jäkla bra att jag och f äntligen har blivit klara med vårt projekt . Slit. Men fan nu är det över. Nu är det bara bra grejer att se fram emot, skivor, sol, student, resor, spelningar . . oh thank you, thank you very much .
Nu ska jag ringa min anna, inleda en å så rolig konversation och sedan ska jag plugga psykologi med iggy pop i bakgrunden . 


that's it for now! 

FLIP A COIN








posted by glamour .
för en dag . just a day. I would like to be a boy .


The Bonndock Saints

Ta mig till irland nu. Snälla. Allvarligt talat denna film är att dö för .





GULD .




sofia och jag på k's b-day party .

guld . du är rolig du .

L-theanin & Koffein

Okej, nu gäller det . This is the moment we al been waiting for (?) . Hur mycket kaffe och vitamin well krävs för att få ork och lite gnista?
Nu kör jag fan . Inget att skylla på längre .


MYSTERIOUS MAN

Nu ska jag berätta en liten historia för er. Den är kort och konsiv. I somras var jag och min skin-paj på väg in till hard rock cafe för att möta upp min vapendragare, k. Vi hade tänkt dricka lite mojitos och senare kanske dra vidare till mosebacke. Men (här kommer det) på vägen in så ser jag en mycket iögonfallande figur. Som jag, såklart, började att spana på. Han möte min blick på en sekund. Och jag smälte. Vad sa jag då till denna personen när vi skulle gå skilda vägar efter 20minuters flörtande? Hej då. Så sa jag. Hej då. Så jag och min skin-paj lämnar tekniska med en brännande blick i nacken. Bra jobbat rebecca! Jag berättade förstås för k om händelsen, men trotts en bästa väns ord, så kunde jag inte sluta tänka på honom..
Men gissa vad gott folk? Ett halvår senare och jag är på väg in till jobbet så möter jag honom på exakt samma plats! Och nu blev det mer än bara hej då. Jag kunde ju inte vända ryggen till en gång till. Han kände ju igen mig. Så jag började att prata, skratta och som vanligt slänga ur mig sådär lagom konstiga skämt. Men vet ni vad? Det gick hem så det bara sjöng om det. Pang så har jag planer för helgen nu också. Mystiken tätnar, samtidigt som jag förundras över varför vi träffades en gång till. Det var min berättelse.

Don't slip through my fingers one more time, mysterious man. Don't worry I wont let that happened. Just speak my language and I will answer .    



NIGHT SHIFT

me and my pony-tail are out of here!



not the greatest pic .


Echo and Strawberrys .

Sitter just nu och försöker plugga lite, dock en aning svårt då vi håller på och gör om på mitt rum och på m och p's rum. Men jag måste försöka koncentrera mig. Tiden är knapp. Jag har massor att göra. Men det ska gå, som så mycket annat. Fråga mig hur en jordgubbe smakar? Det kan jag utan svårigheter förklara, då jag just nu sitter och äter dessa små, söta , röda godingar! Det enda som fattas är sol och värme .




me and my strawberry .

pic's by me .


BOTTLENECK BARBITURATE

I'm the one who useed to tell you that something is for free. And, that being lonely, doesn't have to be a drag. 
- what a gag - Now if I was to envy you, you know it wouldn't be for real. Can it be so, that we've made it on our own? I don't now, but these walls seems to tell me it ain't so. Don't be upset cause your bottleneck barbiturate ain't helping you out .


Good night . Sleepy-heads.


SEX BOMB LOVE MACHINE .

Glimten i ögat. Men trotts det.
Hur känner man sig när man är besviken och lite ensam? Precis på samma sätt som jag känner mig just nu. Jag har tänkt. Tänkt och tänkt. Men jag lyckas inte komma på något svar. Jag sitter i min trappa och tror på fullaste allvar att jag ska kunna knäcka nöten, men det har visat sig vara en omöjlighet.
Jag är trött på denna känslan. Den har funnits så många gånger hos mig, men den kommer aldrig, oavsett vad, att göra sig hemma-stadgad. Det är den stora och alltid lika envisa besvikelsen och förvirringen som har en tendens att bita sig fast på mig. Jag står här och skriker, för att förstå mig själv och vad det är jag gör för fel. Men jag har lärt mig en vikitg sak denna helgen. Det finns ingenting som dom i filmer kallar för romantik, i verkligheten kallar jag det för en stor, fet, rykande överskattning. Jag är ingen person som du behöver fjäska för, men jag är faktiskt en tjej, vilket du borde ha fattat vid det här laget. Men du var väl för upptagen med ditt eget race.
Glimten i ögat. Jag lämnar min plats högst upp i trappan.
   


Joy Surrender

Korten på bordet, min helg började riktigt bra. I fredags så åkte jag hem till fina anna efter plugget och satte igång med lite orginella tjej-grejer, sedan tog vi några öl och begav oss så småningom in till annexet. Jag mådde så jäkla bra denna kvällen. Thåström är en av mina absoluta favorit musiker och han tog spelningen verkligen till en annan nivå. Att gå på en konsert där det är en helt galen blandning av människor är bara toppen. Jag älskar att vara med olika sorters människor. På min högra sida stod en gammal man på 65år, på min vänstra sida en söder-kis i rutig skjorta och toffs och framför mig, en tomas di leva -look a like. Jag mår bra av att vara med olika sorters människor . Inspirerande, på ett lustigt sätt helt enkelt. 

Igår, alltså lördag, så åkte jag ut till Ingmarsö för att träffa g och hans kompis som precis kommit hem ifrån 3mån i norge. Det var jätte trevligt. Sammanfattning; fyrhjulingar, galna skratt attacker, grym musik, öl och en frusen stor-tå.


Nu sitter jag här i min trapp, iförd urtvättad jeans-skjorta, randigt linne och mammas tofflor och begrundar allt jag varit med om i helgen. Låter som en riktig einstein gör jag också. Men det har hänt grejer, det har det.
Och jag har absolut ingen aning om vad jag tänker - to be continued -

over and out .
for now .


Minus .

Jag är jätte nervös, fast jag vet ju vem du är . Fy, jag tycker inte om denna känslan alls . Men det kommer ordna sig, inte sant? Jag är säkert bara larvig nu . Men jag kan inte hjälpa att jag blir så nervös, må tyckas vara larvigt. Men det kanske bara är ett bra tecken? Bara säg .

push my back so I make sure. you're right behind me as before. yesterday the night before tomorrow. dry my eyes so you won't know.

FOCUS



pic for balenciaga s/s 10 .

Country side of life


Pics by the oh so cool henrik bülow .






I like .

ELEGI.

Jag är less på detta nu. Mitt huvud bulltar, rastlösheten smyger sig på och vitamin bristen är nära. Men men, det är inte mycket kvar nu - tacka fan för det, F.

Nu - klunka i mig en Vitamin well
Sen - sova så det blir fredag fortare än kvickt


It's play time kids







pics by me

Later folk's .

UNICORN-WOMAN

Jag är så glad för din skull och jag vet att du inte vill ta ut förhoppningarna i förtid, men det här känns riktigt bra k, riktgt bra. Jag tror på er och om inte det så tror jag på dig och allt du har att ge. Du är så jäkla grym och du förtjänar ingenting mindre än perfektion. Vilket jag tror du kan ha funnit på andra sidan jorden . 


 
k och jag .


FRESH PEPPER




GRAFFITI .


Time flies

Jag är på papper vuxen och kan göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Men ska jag vara fullt ärlig så känner jag mig inte så där värst vuxen, det är väl mer att jag planerar sådant som kanske tyder på att man är äldre än för typ 2-3 år sedan. Men hur vet man egentligen att man är "vuxen"? Är det då man har ICA-kort, egen lägenhet och när man självmant frostar frysen? Eller är det då man känner att jag kan stå på egna ben, ta risker och sattsa på det man själv vill utan att vara rädd för att misslyckas?
Jag tror att jag lägger min röst på det sista allternativet. Jag tror inte att det som är typiskt vuxet nödvändigtvis behöver vara tecken på att man faktiskt är vuxen. Jag tror det är känslan som avgör. Om jag känner mig själv och vet vad jag klarar av och inte klarar av, då är jag nog vuxen. 

Förresten vet jag inte riktigt om jag vill vara vuxen. Jag tror nog att jag ibland är kvar i det där stadiet då man fortfarande lägger mycket ansvar på m och p. Men men, dom får helt enkelt stå ut med mig ett tag till, en sak är i alla fall säkert, jag kommer aldrig att bli en sådan person som bor hos mina föräldrar tills jag är 40år och fortfarande inte fattar vara diksmaskins tabletterna ska ligga. Det är en sak som är säkert. Jag menar tro det eller ej, men snart drar jag ut på äventyr! Lite vuxen är jag faktiskt. 

 
då - 12år .


nu - 18år .


Stay a while, my baby wants me to . Don't you go, my baby begs me so . But tide will dry, upon my baby's back . Time will dry, upon my baby's back . And I get weak .I get weary . I miss sleep . I get moody . I'm in thoughts . I write songs . I'm in love . I walk on .

Later my goodiebags .

LIVE FAST DIE YOUNG

It's hard to imagine that the time has float by in such a speed of sound . And your not eaven around any more . But hey, I can still feel your long lasting love covering me and youre oh so handsome face looking over my shoulder. You may not physically be here by my side on earth, but if I know you right, you are in a place far far away . Where you are king of the wild-people, where you daily charm them with your view of life. I know you are waiting for me . I'll come to you, don't worry, just be happy for me celebrating all of my deepest goals and wishes in life. I know you did . I'm a big girl now and I may not, run around with my crazy blond hair blowing in the wind wearing your oh to big shoes and eat ice-cream with my hole face. But hey, don't worry, no matter how much I've grown, You will to the end of time be my prince and I will forever be your Marion, A .

Du fattas oss




Wilda Wille

"Hurru vi borde dra ut och pillpa? pimpa? pippa? Oj jag mena pimpla.."
Du är rolig du . 

 

Side one dummy

His eyes they close. And his last breath spoke. He had seen all to be seen. A life, once full. Now an empty vase. Wilted blossoms on his early grave.



R.

OH BOY



sid vicious from six pistols .


dave gahan from depeche mode .


kurt cobain from nirvana .

I mina högtalare, the clash - london calling  


Little miss sunshine

Tro det eller ej, men idag så tittade solen så fint fram. Som ett litet barn i godisbutiken blev jag när jag gjorde denna upptäckt! Härligt, det finns hopp.



solsken på rhodos .


BARA OM MIN ÄLSKADE VÄNTAR

Om idag inte var en ändlös landsväg. Och inatt en vild och krokig stig. Om imorgon inte kändes så oändlig. Då är ensamhet ett ord som inte finns. Men bara om min älskade väntar. Om jag hör hennes hjärta sakta slå..Bara om hon låg här tätt intill mig. Kan jag bli den jag var igår. Jag kan inte se min spegelbild i vattnet. Jag kan inte säga sorglösa ord. Jag hör inte mitt eko slå mot gatan. Kan inte minnas vem jag var igår . Men din skönhet är så klar.
T.

Thåström annexet 5feb 20.00

Snart. Snart. Snart. Då jäklar! Det är på fredag det smäller och jag längtar så mycket att jag knappt själv kan fatta det. Åh det kommer bli så bra. Det som är så kul är att vi är ett gäng på typ 10pers som ska gå, vilket kommer göra allt extra bra. Innan tänkte vi ta några öl, men det börjar åtta så vi får helt enkelt köra igång tidigt!
Nu ska jag fortsätta med mitt oändliga plugg och dricka lite hallonte.


thåström pic posted by rockfoto


Clear frames



mitt fina kap till brillor . Lite sådär lagom 80-tal .


This is a song for the soul with my personal jesus

Igår hade jag och L det så jäkla roligt, globen var i stort sätt slutsåld och vi njöt av varje sekund som depeche 's två timmars spelning höll igång. Det var så jäkla bra, men bäst av allt var ju såklart de gamla godingarna 'personal jesus' och 'enjoy the silence' som depeche spelade i slutet, då var alla så jäkla taggade och på, förrutom två damer som satt på min vänstra sida, dom var sura för att alla som hade sittplatser stod upp. Varför gå på konserter om man bara ska sitta och sura, det undrar jag?  Men men hoppas de ångrar sig idag. Denna vecka kommer att bli riktigt bra, igår depeche mode och på fredag thåström, thank you higher power!
Nedan är lite oklara bilder,


det ser ut som om vi hade jätte dåliga platser, men så var det inte.


moi .


RSS 2.0