kööör!

Nu fan köör vi! Har hållt igång sen klockan åtta och jag lägger fan inte av än! Let's hope not guys. Alright gotta get my pistonhead now.

the night is silver around your neck.

Sitter i min säng. Känner hur förväntningarna bara stiger och stiger. Jag vet att allt kommer bli utomordentligt bra imorgon, men kan inte hjälpa att vara lite sådär nervös. Fan, imorgon börjar det. En riktig rivstart och snart är det slut. Men det gör ingenting för mig, det får gärna ta slut snart. Jag vill bort härifrån och få en uppfattning av vad som finns att hämta på andra platser. Åh jag är så jävla redo att jag skulle kunna ta mitt pick och pack o dra nu. Det pirrar i kroppen och jag kan knappt sitta still, så känns det. Fast en sak i taget, mössan ska på och champagnen ska ner först. Sen så är det okej. Jag måste verkligen sluta spekulera och sova istället. Men fan. Nu kör vi. Mösspåtagning imorgon - ska försöka låta allt kretsa kring det.

godnatt sverige, imorgon är det jag och mössan som kör.


SALTYDOG.just a minute ago i was running in the dazling swedish rain. i've never felt that piercing and bleding longing, like the one i feelt while my blonde hair got al wet and wild. now, more then ever i wanna be lying in the sand, with the sun in my eyes and with a salty surfer by my side. let's call it a late night longing.

MEDITATION OCH EN OLA.

Godmorgon! Nu ska jag snart slänga på mig lite kläder och dricka upp mitt te, sedan blir det en försenad ankomst till skolan, gaah. Trilla in i klassrummet med andan i halsen är ju inte en höjdare, men men. Idag ska jag på buddistisk meditation och sedan på teater och kolla på stentuffa ola rapace. Grymmare onsdag får det ju letas efter. puss, hejdå.


i've got some pic's for you gaga.

GREECE MY LOVE


gaah snart drar vi baby! lyssnar på denna låten och drömmer om bruna ben och drinks med dig!

WARNING, THIS IS A VERY DIRTY STORY.

Mitt i njutningen av stockholms sol, mat och fågelkvitter (läses; trafikbuller). Då jävlar. Då släpper k största bomben någonsin för mig, sofia och karin. Och jag insåg då att livet aldrig mer kommer att bli sig likt. Det här damer och herrar, är ta mig fan det bästa på länge. Det är så bra att jag vill knacka dörr och berätta för alla i kvarteret. Men det går ju förstås inte. Det här är en sådan historia som man bara måste berätta. Jag måste under tiden som jag skriver om detta, dova mitt eget skratt och försöka tänka bort pirret i magen som uppstår då man vet någonting så kul som det här är. Okey, here it goes. (obs! den är förfinad; lägg på massor av panik röster i storyn då du läser för maximal effekt)

En vanlig eftermiddag, då en bekant till k skulle ta sin matlåda och gå in i lunch rummet, så hör denna personen sina kollegor prata om någonting som uppenbarligen är extremt kul. Så personen tar då och slår sig ner bland sina kollegor, som nu är uppe i varv som bara den. 

Vad är det då dom alla pratar om? Jo, historian går såhär. En tjej kompis till en av kollegorna hade en kväll varit på krogen med några vänner. Under den här kvällen så blev hon super full och i samma veva som detta så tar hon med sig en kille hem till sig. På morgonen så vaknar hon av att hon kallsvettas, mår illa och känner sig jätte sjuk. Så hon sätter sig upp för att dämpa sitt illamående. Observera nu att hon och han har sovit med ryggarna mot varandra! När hon satt sig upp, så upptäcker hon det mest pinsamma, sjukaste och förfärligaste du kan tänka dig. Hon har magsjuke bajsat på sig. Vart tror ni bajset har hamnat? Såklart på hela killens rygg! Hon har alltså inte bara bajsat på sig, utan dessutom också bajsat på en annan person - ett one night stand! Paniken drabbar såklart henne, hon börjar gråta och försöker att inte må ännu mer illa. Killen vaknar av att hon vankar av och an i rummet och gråter. Han sätter sig då upp och frågar vad problemet är. Tänk er att ert nyvakna, super gulliga one night stand ställer dig frågan vad problemet är, sammtdigt som denna kollar på dig med världens valpögon - och du vet att du måste säga att du skitit ner honom! Förstaklassigt drama så det bara sjunger om det

Killen ställer sig upp och börjar gå mot henne för att fråga vad det är. Hon får panik, han har liksom inte sätt bajset. Så hon säger med världens panikröst; "vad du än gör, titta dig inte i spegeln!"  

Hur i helvete berättar man för någon att man just skitit på den? Åh gud jag tror jag svimmar så fantastisk är den. Awesome, fulländad, kickas, strålande, brilljant - kalla den vad du vill, den är helt enkelt bäst. Såklart inte för tjejen, henne är det mer än synd om - men själva händelsen går ju fan i mig till historian. Världsarvslistan för roliga händelser borde det finnas, denna toppar lätt! thanks to k, who told us this dirty story!
      

AWESOME

Igår var jag med mina stencoola vänner på skiva. Vi hade det så jäkla kul, förfesten var awesome hos anna, skivan var hur spårad som helst, men efterfesten var dock inte så fantastiskt tillfredställande för den stackars trotoar som fick bära våra trötta, fulla fötter.  Nu är det dagen efter och jag skulle mer än gärna vilja springa in med huvudet i en betong vägg. Men nu skulle ju kanske inte det vara en sådär jätte bra idé. Längtar tills wille kommer hem, då jävlar ska han få höra på årets bästa händelse.


kat von d, axl rose, jag (va prinsessan madde, men tog av mig lite delar av min outfit), lady gaga och baby.


gaga and me .


gaga and m.j.

lånade av skolfest.


the revolution.

I just want you guys to know that my bestfriends lover is coming to europe. Oh, silly me, he's already here! Sitting in his lovenest sipping champagne, with a view over arc de triomphe - thinking of you, darling. Freaky naughty.

goodnight sweden .

ANNA MED STORT A.

Jag och anna har så otroligt kul tillsammans. Hon får mig att skratta som en galen apa och hon får mig att förstå vad ordet älska betyder. Hon får mig att vara mig. För att inte tala om hur mycket störda och underbara minnen vi delar med varandra. sicko . Som den där gången när jag skulle låna vingar till mammas maskerad av dig. Och hur får man hem ett par vingar från stället där du är, för att inte värka som stans största uber nörd/freak? Man tar dom i handen. Det tänkte såklart inte jag på då jag begav mig mot dig - så jag tog cykeln. Oh, big misstake. Detta ledde till att jag som du så glatt vet, var tvungen att att sätta på mig de rosa super vingarna och cykla hem. Själv. Uppförsbacke för uppförsback, genom ungdomars stora uppspätade blängande ögon och förbi förvånade hundägare. Ja, där cyklade jag, en sen kväll skrattande på min oranga cykel med rosa vingar på ryggen som rörde sig så fint i vinden. Baktungt var det. Men det gjorde ingenting att jag cyklade där själv och skrattade - för jag visste att du låg själv och skrattade i din säng. jag älskar dig anna .   


 


don't i please you right?

Sådär då var det avklarat, årets första grillfest. Avbockad och åh så bra. Min helg med mina vänner har varit helt grym - precis vad jag behövde. Grillning, sol, massor med skratt, charader, gitarr och en blick.

Idag kom jag och anna hem efter denna awesome fest, och gjorde tacos åt m, wille och nikki. Gott som faen va det. Vi har pratat minnen med m och tittat på en av världens bästa - om inte nostalgiska - film. Purple rain.

Jag är utöver detta kär. Ja, där har ni det. Jag säger bara en sak, prince, du är min man.


 


ett drägglande lejon.

den vackraste stunden i livet var den när du kom . förbjudet . det ekar i huvudet . kärlekshistorian . jag gjorde fel - jag gav dig en gloria . nu drömmer jag om allt som vi kunde göra . den jävligaste stunden i livet var den när du gick . kniven i ryggen . där satt jag nu . stirrande med blåögda ögon och såg på allt det jag förstorat . snart brinner ett hjärta för dig nån annan stans .
Rebecca.   

SMOKE.


oh so good . oh so bad .
 

sunshine in the palms of my hands.

Jag har ett hål i mitt hjärta. Aldrig tidigare har jag kännt en sådan grov saknad efter värmen mot min hud och det där oranga ljuset som bara bildas på sommarkvällarna. Det känns som om jag hugger i sten och inte kommer någonstans. I ett oroväckande grått sverige. Jag får ingen ordning på verkligheten, men jag antar att det kommer att lösa sig snart - som det alltid gör.  

 


till dig.för att jag saknar dig så mycket . jag ska samla min krafter och göra någonting stort för dig . folk kallar det för dåligt förnuft och att jag är en stackare med dig, men det är inte sant . kom ihåg mig, du drake, på andra sidan jorden .  

godnatt sverige, jag somnar med kafka på magen och winnerbäck i örat .


PLUGGOMANIA

Nu köör vi! Inte långt kvar till vitklänning och champagne, men massor att göra här i verkligheten. Reality hits me. Ikväll ska jag skriva tills fingrarna blöder. Okej, inte riktigt, men jag ska fan klara detta. Nu blir det gröt för hela slanten och sen blir det plugg á la terminator -alltså kickas plugg -  puss . Åh juste, läser du detta k, så ring mig.


en orgasm och en lajvare.

Någonting väldigt kul hände i måndags, som jag totalt glömt bort att arkivera - asgarv - då jag och Sofia satt på tåget påväg in till stan för att betala resan. Bredvid mig sitter en kvinna, tillsynes helt normal och kanske till och med ganska proper. Helt plötsligt hör jag ett stön. Men uppfostrad som jag är så började jag inte blänga, utan fortsatte kolla på den extremt lustigt varelse som satt lite längre bort i tåget, en lajvare med för små byxor, långt blont hår och som helt utan vidare satt och pratade med sig själv. Avvikande beteende? Check!

Men tillbaka till stön-kvinnan, som förövrigt Sofia inte märkte av speciellt mycket, då hon var fullt upptagen med att prata i telefon. Jag hör ett till stön och ett till och sedan ett litet ljud - som genast får mig att tänka på titanic då gammel Rose kastar ner halsbandet i havet, ni vet, åh!

Det nästa jag tänker på är Filip&Fredrik, när dom körde pogrammet high chaparall, då träffade dom en kvinna som på offentliga platser helt utan vidare fick orgasmer. Nu snackar vi en riktig upptäckt! Jag har alltså mött en person som har en orgasm-sjukdom! Hur häftigt är inte det! Om vi nu bortser från att jag ca fem minuter senare upptäcker att hon pratar i headset. Bummer. Men jag såg i alla fall en lajvare.  


JÄVLAMOLN

Men va faen. Jag som hade väntat mig ett stort, stort paket ståendes på trappen när jag kom hem. Inget paket. Jag tänker lite positivt äh, det kommer säkert senare. Kom det något paket med vitadrömmar i senare? Nej. Inte en skymt av detta paket har jag sett. Men jag säger då en sak, det är det där jävla askmolnets fel. Fan mina kläder från england blir försenade på grund av ett moln. Ett moln. Ja man hör ju hur utvecklat detta låter. Ja, detta ska jag berätta för barnbarnen. Godnatt Sverige, vi hoppas på en bättre morgondag. 

  
ganska stort moln i alla fall .


you get down, real low down.Är det inte lustigt hur en del personer helt utan vidare går ner sig i så mycket skit? Fan, jag tycker inte om den tanken, och jag tycker inte det är så kul att se någon man varit med massor gå ner sig i skiten och inte riktigt finna vägen upp igen. Well o.k, I still get stoned. If it makes you happy, it can't be that bad. If it makes you happy, then why the hell are you so sad? 
 
   

ZINGOALATime for school . Gaah idag ska jag och Sofia betala vår resa! Längtar efter värmen och drinkarna! Kickas monday .

i'm a worker mister

Godmorgon sverige. Dags för lite jobb. Känner mig rätt så grötig i huvudet, men det ska nog gå över snart. Bjuder på en bild på mig denna morgon. Ego maradona


 


WOODEN
 
skor, garden collection och keps, beyond retro .

DON'T SINK THE BOAT

Åh snälla snälla . Låt det finnas kvar biljetter i sommar . Dublin med tuffa människor . Lockande till tusen . Float .where rocking horse people eat marshmellow pieAllt som har med 60-talet att göra förtrollar mig .  Jag vill också .

sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Florence ekar i mina högtalare, sammtidigt som jag med en del ångest tänker på allt som sägs och görs så fel . Men jag är ung och har ingen anledning att ångra det jag gör . För en del må det se ut som ett misstag och någonting pinsamt . Men det behöver inte vara självklart . You got the love

 


KISS KISS BANG BANG

Igår och idag har jag varit med a och det har som vanligt varit förjäkla roligt. Vi har snackat på som alltid och suttit i solen och njutit - för att inte tala om så har vi varit med om konstiga knäppa sammanträffanden. I helgen så ska a och nur styra ihop ett lovemeeting vilket kommer att bli så jäkla kul. 
Nu ska jag och min mamma njuta lite av kvällssolen och dricka öl och äta nötter. Sommar så det sjunger om det.

 

it takes a fool to remain sane .

Jag vet att jag har massor att se fram emot - som helt enkelt kommer att bli det roligaste jag gjort. Men varför ska det då kännas som om man trampar på samma ställe för. Jag kommer liksom ingenstans. Tänk er. Att veta att du kan få den goaste chokladen i världen. Bäst på alla sätt. Matorgasm till tusen. Men trots det så envisas någonting med att hålla dig kvar på en nivå, där du ständigt idisslar samma gamla avdankade dammiga marabou amigoschoklad. Inte så jävla kul i längden. Nu känns det så - det jag menar är att det räcker nu. Nu räcker det med skola nine to five. Nu vill jag leva lite. over and out.   


it's dazling darling


pic by me .

come let's run away to another season, darling . green grass of harlow and her hair blowing in the wind . it's dazling darling and you know it .  

crazy saturday tour

Förfest, pompom, efterfest . Jag hade all rätt att vara rätt så trött och sliten igår . Nu sitter jag här och lyssnar på meshell ndegeocello . Det är måndag solen skiner och mitt huvud väger 14pannor . Men trots det så vill jag bara springa ut och göra någonting oförutsägbart - haha som om jag inte gjort det nog i helgen, tjejer

  
sofia


saturday morning and it's grey outside

Godmorgon, nu är det dags för högskoleprovet allesammans . Fan och jag är jätte nervös . Men men det ska nog gå fint .  love

Ialyssoskusten och ixia

Underbart . Nu är den äntligen bokad! Min och Sofias vi har gått ut skolan och fy fan va vi är bra - resa är bokad . En vecka efter studenten drar vi och jag kan inte sluta tänka på sol, bad och drinkar . Fast kollar man ut så känns det ju som om det är en evighet kvar till greklands vita stränder .


två månader kvar till brunbrända ben! 

nattvakt

Sitter i ett mörkt rum och tvingar mig själv att hålla mig vaken. Eller är det kanske mormors snarkningar. Vet inte. Men varöfr ska jag vara vaken, mina ögon går i kors och ingenting kan just nu, precis nu, toppa känslan av min kudde mot min kind. Jag antar att det är godnatt sverige. 

Nu tänder de gatubelysningen, bussarna åker sitt varv. Jag letar efter rispor i ytan, en spricka ett hål en skarv. Det måste växa nått under alla lister, alla bingon alla tävlingar, alla steg tillbaka. Res mig upp ge mig lust att hänga på, jag skall värma dig anna. Jag ska lyssna och förstå. För trots all tomhet, för trots det timglas som sliter i oss. Ska vi hitta en väg ändå. Hitta en plats ändå. Hitta hem vi två - timglas .

MOCADENIM

Vaknade upp av att solen kittlade i ögonen . Grabbar det är vår i sverige! Jag åkte tidigt tidigt in till stan för att fixa lite grejer på beyond retro och rätt som det var så blev det kväll .Jag har jobbat idag och hittat världens tuffaste mockajacka i pappas garderob - som jag idag använt flitigt . Lyssnat på winnerbäck under hela jobb-passet och jag kan lova er att jag har fått mycket beröm för att spela den inne i butiken . Utan överdrift så vet nästan varenda person som kommer in i butiken att det är just winnerbäcks platta . Lite lustigt tycker jag, jag menar hade det varit typ cher eller bruce springsteen, som alla också vet vilka det är - så är jag säker på att ingen hade kommenterat mitt val av platta . Men det är väll kanske för att han är svensk . Stolt ska man vara .    


sol i stockholm .


beyond retro idag .


vakna upp för fan!

Jag ger en stor eloge till vackra simone som tänker utanför lilla landet lagoms tjocka murar och inte är rädd för att säga det som måste sägas .  

EN SKIR TOUCHE

nättröja, gina. bustier, h&m. skinnkjol, h&m divided. smycken, glitter,
h&m och rock by sweden.

Nu ska jag snart börja röra mig hem till Sofia för att joina en extremt nostalgisk middag med en tjej som jag inte har träffat på över fem år - sedan kanske det vankas utgång. Det är lång tid. Tråkigt att det blir så med bästa polare. Men, men det ska jag inte spekulera i nu, för nu är det dags att slänga på mig skinnjackan och dra. peace and have a kickas wednesday my dear kittens!

godmorgon sverige

Fåglarna kvittrar, solen skiner som aldrig förr och båten är redo. Nej inte riktigt, men nästan. Eller snart i alla fall. Nu har jag varit uppe i två timmar och försökt mig på att plugga. Nu skiter jag i detta. Fan är det någon annan i svea som sitter och pluggar så som jag gör på lovet? Skulle inte tro det va. Nu drar jag, nu gör jag något kul. Njuter av livets goda lite. Klockan är tio på morgonen. Vad ska jag göra? Springa ut och busringa på grannens dörr? Kanske ringa och väcka alla på telefonlistan? (som mycket troligt ligger och sover = förbannade) Eller kanske bygga en träkoja? Idé torka. Jo, jag tackar ja. Jag antar att jag blir kvar här med mina halvt avdankade böcker. peace.

forever and ever

like a bad-cirkle you enter my life. no begining, no end. just around and around. once you had my heart and I was yours during summertime. you made a misstake and I let go. or at least I tried to let go. tried to make your smell, your ego and your voice leave the burning hole in my heart that you created. go far, far away. they say you are a dragon. dragons no good they say. I say come - start my fire once more. burn. it's a burning lovestory.

R.  
 


BRIGITTE BARDOT

men hej, hur snygg kan man vara . drop dead gorgeous .

FLIRTIN' WITH DISASTER

Vaknade av ett extremt oroväckande och upprepande ljud. Telefonen. Vem fan ringer klockan åtta på morgonen?! tänker jag och i samma veva bygger jag upp ett scenario där jag i min fantasi med en stenålders träklubba springer runt och slår hål i mina väggar, samtidigt som jag skriker som de inlagda på beckomberga. Med dåligt samvete tar jag tillbaka denna skeva fantasi, då jag inser att klockan inte är åtta på morgonen - den är istället kvart i tolv på förmiddagen. Faktumet att jag har försovit mig smyger sakta inpå mitt trötta samvete och jag slänger mig upp ur sängen i ren panik. Det må vara påskolv, men jag hade planerat hela denna tisdag från punkt till pricka och tanken att jag nu förstört denna fina planering gör mig aningen irriterad. På med skinnjackan och brillor springer jag ner till apoteket. Varför jag springer i ren frustration har jag ingen aning om, men det gör jag. Springer hem samma väg med andan i halsen. Gör frukost och pressar motvilligt mina nyvakna-ögon att tåla både ljuset från de solstrålar som letar sig in genom köksfönstret och det ljus som slår emot mig som en stenvägg från kylskåpet.
Efter denna kaos-artade morgon sätter jag mig ute på trappen och njuter av solens strålar. Det är varmt, det är varmt, det är varmt.. Upprepar jag i mitt huvud, samtidigt som jag viker in tårna lite extra under den gråa filten med dalahästar. Nu är det sol i sverige och denna ska det njutas av - tänker jag och häller i mig mitt té alldeless för fort, denna hastiga rörelse gör att jag bränner mig något förbannat på tungan. Tar mig in i köket och häller nu istället i mig kallt , mycket kallt vatten - som en kontrast till det varma tét. Funderar ett tag på vad jag nu ska göra då äggmackan är uppäten. Så jag ställer mig och bakar. Jag bakar en chockladkaka. Inte nog med det, jag häller upp påskgodis i mammas fina skål och bryter upp mörkchoklad i samma skål. Men den lilla. Dukar med fina blommiga servetter. Beundrar det jag skapat. Och inser sedan att jag är själv. Vem har jag gjort allt detta för? Jag inser efter en stunds betänketid att det nog inte är en sådan bra idé att trycka i mig en hel chockladkaka själv. Ringer en vän och ber henne komma och fika. Hon kallar mig hönsmamma och skrattar - men sätter sig på cyckeln och börjar sin resa mot mig. Kanske är jag det, en hönsmamma. Åtminstone då min egen mamma inte är hemma.  
Det är en välbekant känsla som smyger sig inpå mig då jag inser att det är just såhär jag gör då jag är ensam hemma och inte har en söt mamma som kan påminna mig om vad som bör göras och inte. Nu ska jag istället göra allt. Allt på en gång. Ingen pause - utan jag kör istället på i 180 utan att vika och inser sen på kvällen att jag kunde tagit det aningen lugnt och inte sökt denna tillfredställelse man känner då man äntligen har axlarna fria. Det tar sin tid, inte sant? Nu kan jag bara hoppas på att jag imorgon kommer att vakna av samma oroväckande och upprepande ljud som denna morgon - men då i form av ett alarm som ringer i en tid vald av mig själv.
    

16:41

äntligen hemma efter en trestegsraket; förfest, vip-kö, efterfest - pompom! fumlar med nycklarna . tar en pizzakvart att låsa upp . radiostyrning ut i köket . öppnar kylen . bländas av det starka ljuset - stänger fort . somnar med skorna på framför usel sitcom . det är ingen vacker syn . vi vet, för vi har varit där . även vi har blivit väckta av en trummande orch-armé innanför pannloben .. idén till den här drycken föddes efter precis en sån morgon . släng i dig en flaska när du känner att det behövs . innehållet förvandlar inte orch-armén till sjönsjungande alver .. men det dämpar iallafall de värsta trumslagen - såvida du inte hånglade upp en lajvare kvällen innan .
vitaminwater - restore .

viker mina knän

Jag har inte så mycket att skriva mer än att, den sista båten är inte tagen tjejer! Det finns faktiskt bra killar där ute. Tack du som gav mig den fina rosen i lördags och tack du som gav mig den fina liljan igår. Nu blir det film med k för fulla muggar och sedan ska jag kasta mig in i ett spaningsarbete. Spännande? åh ja.

Förresten, det är snö i sverige. Jag och k vaknade med skrik.  

 
bild från förra helgen .

THE SUN IS SHINING .

Solen skiner och jag är så otroligt glad för min söta k's skull . Hon och w ska snart träffas och jag kan inte mer än avundas deras fina kärlek ♥

Nej, nu ska jag klä på mig och börja göra mig i ordning - with a yawn the hole city goes to sleep .


paris .


orange crush

Påsklov . Detta firas med sol, rosé och skissande, inte illa pinkat tycker jag . Och alldeless nyss hade jag massa små söta barn utanför dörren . Låter ju nästan som häxan i hans & greta . 
RSS 2.0