GODNATT LILLA FARMOR.

Somliga säger vi lever i evighet, fast döden är det sannaste som dom vet.
Andra säger lyckan finns i ett ögonblick, fast dom aldrig hann i fatt de dom fick.

I kärlek och hat, fiende, kamrat, glädje och sorg, hydda och borg.
Tar vi ett kort på barnen i sommar tid, när dom dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.

Om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill, om du står långt i från eller tätt intill.
Vi spar alla lögner till morgonen efter, och reser dom glas som föll under festen.

I kärlek och hat, fiende, kamrat. glädje och sorg, hydda och borg.
Tar vi ett kort på barnen i sommartid, när dom dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.

Tar vi ett kort på barnen i sommartid, när vi dansar, när vi dansar.
En stund på jorden
.
hejdå farmor.

VACKRA, SVALA, UNDERBARA LISA.

du är min vän och jag saknar dig till tusen. vår gata är inte den samma utan dig. kliv över norska skit gränsen, du vackra, svala, underbara lisa. du fattas mig.
godnatt sverige. och norge för den delen.

SKÅNELANDET OCH EN CIGG.

Video. Bara så oförståeligt bra, helt enkelt barnsligt suveränt. Alltid varit en jävel på att hata skånska men familjen har frälst mig. Ett tag var jag nära på att joina calle schulman i protesten att gräva bort sveriges baksida och skicka skåne ännu lite närmare kontinenten. Men jag ångrade mig tack vare Familjen.


HALLÅHEJ!

& jag har världens bästa man som bestämt sig för att komma till stockholm över en natt eller två! tack som fan och vi ses snart.

JAG OCH DET SOM KALLAS DÖDEN.

en bitter och sur känsla växer sig allt påtagligare i min kropp. jag kvävs. om allt kan ändras såhär abrupt och fort så vill jag inte vara med längre. inatt sover jag med täcket ovanför huvudet.
i did not see the dead end coming and now it's in my blood. niki & the dove.

SEX SNABBA NU.

vad sägs som att du tar det där planet nu? avstånd. avstånd. avSTÅND. jag ser sex. jag hör sex. jag äter sex. jag lever sex. det är inte nådigt att befinna sig så många mil ifrån dig längre & detta är bara början. jag vet.

din säng.

HON FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERSFLYGPLAN.

Jag tänkte väll mest låta lite euforisk och ge en klang av mystisk när jag valde hon som första ord i rubriken till detta inlägg. Jag menar ju egentligen jag. För det är faktiskt sant. Snart flyger jag iväg. Men det lät helt enkelt inte lika grymt. Mer som att "hej! jag flyger iväg som ett pappersflygplan" "va? idiot".
Arton dagar mellan mig och saltiga vågor.
Hon kommer aldrig mer tillbaks för hon flyger iväg som ett pappersflygplan.

STOCKHOLM STÅR I LÅGOR UTAN MIG INATT.

Jag ligger i min säng och tycker så förbannat synd om mig själv. Nu skulle jag egentligen måla naglarna och stoppa fötterna i avskyvärt obekväma men ack så grymma high-heels. Fast nu är jag lite sjuk och jag vet inte om det kanske är en sådär jätte hit att smitta ner alla på lobby inatt? Men men.
Tack daniel för niki & the dove. Njuter lite sarkastiskt nog åt min egen situation just nu. Känns bra.

BOOK OF WISDOM.

woman in love.
life is a moment I space. when the dream is gone,
it's a lonelier place,
I kiss the morning goodbye,
but down inside youknow we never know why I turn away from the wall,
when eyes meet eyes and the feeling is strong,
I stumble and fall, but I will give you it all, I am a woman in love,
they planned it all at the start
I kiss the morning goodbye

från min mamma till mig. runt min hals. jag älskar dig tusen varv runt jorden och hela vägen hem igen.

IL GIORNI

Nu är du där och jag här. Allt är som vanligt igen. Jag vill inte ha vanligt, men jag vet att det inte finns något annat alternativ just nu. Nu vill jag ha din hand på min hud som så många gånger förr och jag vill ramla ner från din säng och bli räddad av din starka arm. Din kärlek gör mig utmattad. Men på ett hejdundrans bra sätt. För jag vill ha mer.
godnatt stockholm, nu är jag hemma igen. fan.

AMOUR MON AMOUR.

Två dagar tills verkligheten äntligen får ett abrupt och rättvist slut. Ledig. Äntligen ska hans varma hand vara det enda jag känner på min hud och äntligen ska hans dialekt vara det enda som ekar så klingande i mitt huvud. För en minut eller två ska det bara vara vi och nuet. Min sista dans i värmland. Jag kommer sakna dig så. voulez vous moi?LAMPAN ÄR SLÄCKT. MEN HON ÄR SÅ SÅ SÅ TÄND.

I dagar, nätter och timmar har jag suktat, jagat och längtat efter ett paradis. Just nu sitter jag och tittar ner på detta land som ligger fint inlindat i silkes lakan i min ena hand. Såklart inte bokstavligt talat, men principen och ståndpunkten är självklar. Jag har erövrat och fångat en dröm. Och snart ska jag fånga ett äventyr. Långt, långt borta i ett land bestående av salt stänk, klara färger och varma solstrålar har jag mitt öde, mitt kommande lilla hem och mitt livsäventyr. Men ska jag vara ärlig, så har denna erövring aldrig känts närmre än vad den gör precis just nu.
jag älskar dig, kajsa elisabeth andersdotter söderberg. nu är det vår tur.


I COULD HAVE BEEN A SAILOR, I COULD HAVE BEEN A CARPET.

Idag hörde jag det i vinden och det stod skrivet i mitt te. Dagen d om inte annat. no more le smoke. Åtminstone inte på ett tag. godnatt sverige, hejdå.

TWINRIX OCH DILLCHIPS.

Jag och k har vaccinerat oss idag. Eller åtminstone påbörjat den långa vaccinations fasen. Lång och lång är den väll i och för sig inte, en månad(!), men ack så intensiv och hardcore. Två sprutor idag och snart fyra till. Jag firar att jag klarade av denna prövning som sändes från ovan, in slagen i guldpapper, med att alldeles precis just nu äta dillchips och lyssna på nick drake. Great band. Ett dillchipshjärta till dig, du fina man, där ute.


LONELY LEOPARD LOVER.

jag sitter i min säng. aldrig har den känts så stor och fruktansvärt skräckinjagande som ikväll. jag bär leopard färgad långklänning och olika ringar på varje finger. en av dom ger mig en obehaglig puls i pekfingret, men jag vägrar ta av mig den, den är ju så fin. jag äter saltlakrits och dricker vatten ur flaskan du bar in. jag lyssnar på I Giorni av ludovico einaudi. jag låter tårarna rinna ner för mina kinder. bredvid mig står ljuslyktor som ger mitt rum ett varmt ljus, men utan dig här så känns alla ljus så kalla. inombords så svär jag åt mig själv och min svaghet och jag förbannar också att sj inte var försenat idag. jag förbannar också att din lukt sitter kvar på min kudde. nu är det officiellt, jag kommer aldrig, aldrig att somna inatt. min längtan till dig är som en elak tango i hjärtat som vägrar att sakta ner eller ta slut.
jag vill ha dig här nu. lyssna på pianot med mig. ät lakrits med mig. lägg ditt huvud i min leopard klädda famn. gör min säng lite mindre ensam och skräckinjagande. snälla, snälla, kom och gör ljusen lite varmare.

STAY GOLDEN PONYBOY.

hejdå. blä blä.

KRÅKHUSET.

sitter och väntar på världens bästa jesper och hans vapendragare, hör och häpna.. jesper! 2.0. lite väntar jag ju såklart också på min lilla mazarin anna med stort a. ikväll blir det söder häng på bröderna olsson och middag en mi casa. ciao ciao!
juste. någonting extremt underhållande tänkte jag också dela med mig. jag säger bara en grej.. femtonde oktober. då smäller det ladies and gent's!

RSS 2.0