OCH HAN BLIR YR AV DEN SYN HAN SER.

när man är på väg till sin älskling, fast man inte riktigt pratar om det. och när man snart skall sätta sig på ett tåg i fjorton timmar och ångrar det som sades sist man pratade med varandra.
vi ses på fredag.

KEEP YOUR HEAD UP. KEEP YOUR HEART STRONG.


I WAS A GIRL WHEN I FIRST MET YOU. NOW I'M A WOMAN.

and thats why I don't tolerate your bullshit, darling.

"MEN JAG ÄR EN MELANKOLISK MÄNNISKA".

och jag älskar att beklaga och begrunda, sa hon. som när sommarens alldeles speciella och alldeles egna doft varsamt kittlar din kropp. och som när fågelkvittret och solstrålarna väcker dig en tidig morgon. precis så känner han när han tittar på henne. det spelar ingen roll att hon försöker vara mer komplicerad, mer problematisk och mer omständlig än vad hon faktiskt är. han vill dela denna sommar med henne. och han vill dela den till ljuva toner och rökiga samtal.

MÄKTA STOLT ÖVER ATT VARA DIN DOTTER, MAMMA.

 
finaste mamma, som jag älskar tills vattnet blir till rinnande kristaller.
dvs. i evigheternas evighet.

EN VACKER KVÄLL JAG SKALL MINNAS.

här sitter jag. och redigerar foton på min vackra gravida vän. till detta, kanske likgiltigt vackra, stycke. jag bär mina nyss hemkomna spetsbyxor. djup ringning i ryggen & utan bh. en kopp rooibos. begrundar det absolut förträffligaste skeendet i en kvinnas liv. och jag ler tills smilet bildar små gropar.

OH, SING MY SPRING LITTLE DARLING YOU.


JAG SKRIVER OM KÄRLEKEN FÖR DEN GÖR MIG SÅ VARM.

den första filmen vi såg tillsammans. en riktig gråt fest. dvs, lasse hallströms dear john. den första låten som du spontant spelade upp för mig kvällen då vi träffades. poesi pop på hög nivå. dvs, coldplay - yellow. vi har varit vi sedan start.


I'VE GOT A LOVER HE PUTS HIS SHINE IN THE SUN.

det känns lite som att min ett års hyllning till oss gjordes för ungefär etthundra-vårar-sedan. i september har jag varit din i tre år. jag kan inte förstå att det är sant. tiden verkligen springer förbi när man har roligt.

EN KVÄLL I MAJ.

"vad känner du när du lyssnar på den här låten?" frågar jag. "att jag vill dansa vackert med dig någonstans" svarar han. mitt hjärta hoppar över ett slag. av lycka.

TOUCHÉ, PUSSY CAT!

"Men sluta, skryt på nu" sa en vän till mig häromdagen. okej då, tänker jag. så jag skryter med en av alla favorit bilder från mitt liv i Angel, London.   
 

"STÄLL DIG DÄR SÅ ATT JAG KAN FOTA DIG."


KOM TILLBAKA & STANNA TILLS DU INTE ORKAR MER.

tänk att jag fick dig tillslut. att du åkte de där två timmarna för att få vara med mig. mindre än en natt. jag tror att jag kan vara den lyckligaste tjejen på jorden. hot summer nights mid july. when you and I were forever wild. the crazy days, the city lights. the way you'd play with me like a child.

SOM NÄR VI GÅR HEM TILLSAMMANS, HAND I HAND.


WHEN I'M NO LONGER YOUNG AND BEAUTIFUL, BABY.

Oh that grace, oh that body
Oh that face makes me wanna party
He's my sun, he makes me shine like diamonds

ATT PASSA PÅ.

är ett motto jag ska börja leva efter. eller åtminstone ta åt mig och faktiskt tänka på. när jag vill och hur jag vill helt enkelt.


SLAGKRAFTIG SMÄRTA I HJÄRTKAMMAREN 24/7.

för det är precis så det känns. när man saknar den man älskar. man nästan kvävs av tanken att behöva vänta. dagar. veckor. månader. och att hela tiden, oavsett om du vill eller inte, räkna ned hur många dagar, veckor eller månader det faktiskt är mellan nuet och den där efterlängtade kyssen. men jag skulle aldrig byta ut detta konstanta väntande och konstanta trånande mot en annans hand. en hand som är mer tillgänglig, enklare och kanske levandes på ett mindre avstånd. jag liksom gillar tanken att vi inte är som alla andra.

"EN ROMANTISK DANS MED INSLAG AV POESI".

det drömmer jag om, sa hon. samtidigt som hon lutade sig fram över det solvarma balkong räcket för att varsamt blåsa ut röken i den stilla natten. han såg hennes läppar omfamna den nästintill obefintliga ciggaretten, ett djupt andetag följdes av samma utandning som tidigare. det var hon som fick honom att falla. och det var han som tog henne med storm. de kompletterade varandra som rostat bröd & smör. eller som fuktigt gräs & nakna fötter. eller som vita lakan & brunbrända kroppar.

OCH HON FÖLJER DIG TILL MORGONDAGEN.


UPPLADDNING OCH URLADDNING.

när omgivningen är så sprakande och sprängfylld till tusen av både klorofyll & sprudlande försommar längtan, då känner jag att jag trivs. jag känner hur det spritter i kroppen när vitsipporna reser sig. att jag snart kommer att gråta för att björkarna gulnar och för att fågelsången sakta men säkert tystnar. försöker jag att glömma. 
 
vi laddar med längtan och vi lämnar med sorg.

RSS 2.0