MED ENA FOTEN UTANFÖR DITT TÄCKE

I Sverige så talar vi sällan om det vi har. oavsett om det är lön, finnar på ryggen eller om den man håller kär. Varför skäms vi? Är det här beteendet helt enkelt en sorts in-printad regel som följer generationens snabba steg? Vad tjänar det till att hålla tyst om det man är stolt och lycklig över undrar jag. Hur ska det då gå? Kommer Sverige snart att vara landet i norr som så stolt viftar med flaggan där det står att "vi är vikingar med frusna hjärtan som aldrig pratar om något annat än det som händer runt omkring oss på kafferasten". I så fall så tar jag mitt pick o pack och drar. Hellre säljer jag min själ, Sverige.

Sverige, vackra Sverige. Är du endast en enda stor rekvisita som skymmer ett orubbat isberg? Varför är det fel att kliva utanför normens uppradade led. Det ska inte behöva bli paj kastning, eller åtminstone verbal kastning, så fort vi väljer att göra det som kanske inte anses vara passande etc etc. Och ja, jag säger vi. The now generation.
Jag är trött på att ledas och hållas av en osynlig hand som hela tiden försöker styra och ställa vad jag ska göra. Vad jag ska välja. Jag släpper taget. Jag bryter en liten minimal del av barriären. Jag har faktiskt bra o.b lön, speciellt på söndagar, för tillfället har jag ingen finne på ryggen. Och ja, jag håller någon underbar kär. Varsågod Sverige, jag hjälper dig på traven.
Jag har nu släppt taget. Släppt taget om den osynliga handen som styr oss. Jag ska göra vad jag kan. Jag ska riva dina murar Sverige.

WAKO OR YAHO?!

regnet öser ner. och min kreativitet likaså. in a good way. har precis plockat fram mitt och mammas dockskåp som vi förra året gjorde om till en riktig retro hydda. tänkte få till några bra bilder. i regnet har jag också fotat. en riktigt kämpe om inte annat är vad jag är. går till och med ut i regnet. jag frågar mig själv frågan som jag hela morgonen ställt mig själv. men denna gång högt. den ligger nu i luften. hur fan ska jag klara mig på toppen av kebnekaise? svara snälla. en bekymmrad och kreativ rebecca.  


OTILLFREDSTÄLLD.

du får mig att tråna. tråna efter djupet. efter det du aldrig gav. en ständig katt och hund lek. som inte riktigt vill lägga av. jag känner så med dig älskling, men jag kan inte sluta hata. hata det du gjorde, hata det du gav.
do me good mister. or i will hunt you down.


ON THE ROAD AGAIN

Jag sitter i malins säng. Kanske lite ensam, vad vet jag. Har, oavsett ensam eller ej, ett problem som ettsat sig fast i mitt huvud. I min kropp. Det lustiga, det som är lite sådär smått komiskt med det hela, är att jag inte ens vet vad problemet är. Det bara kliar och sticker i kroppen. När man vet att det är någonting som inte riktigt stämmer, fast det kanske visst stämmer egentligen. Allt stämmer, men det stämmer för bra. Så är det nog. Där har vi problemet. Nu kan jag sova. I mallans säng får det bli. godnatt sverige.

FOREVER LOVING

jag har en vacker familj. forever loving.
mamma och jag .

TOMIKROPPEN.

Jag är helt tom. Vet inte vad jag ska skriva. Så jag skriver ingenting alls. Godnatt Sverige.

kol-skiss av mig. hej.

THE EDGE OF FRUSTRATION.

Oros känslan, ångesten, irritationen, frustrationen, ilskan, längtan och olidligheten, har förstärkts med kvinnans bästa vän och vapendragare till tusen!! (läses;mens) fucking funny, throw it in my face.
Fruktansvärt underhållande och uppiggande!
Nu ska jag bada och äta smultron.
Ciao,
off the record, i like too get kissed before i get fucked.

IN ECSTASY. THAT'S HOW I FEEL WHEN YOU TOUCH ME.

like a wave. or like a storm. crazy and unpredictable. the shivers you give my body with your hands are more or less comparable with a night in ecstasy.THE WEST WIND MOVES MY HUNGRY HEART.

listen to the story that my lips gently will tell you. have patients. you are not the only one trying to make sweet sweet love. i'm scared. that's a fact and i know you are aware of it. it's a jealious world out there, but please don't mind. don't they love to see you down? think twice when you hear my lips pronouncing the words you have been longing for. i want to be with you. i like your heat mister. gentle lips. like a rainbow 'round my heart.
OH IT'S HEALING, BANG BANG BANG.

Allt bara snurrar. Men jag vet mycket väl att jag borde gå och lägga mig. Snarast. Men jag kan inte riktigt fokusera på john blund. Inte tillräkligt underhållande för tillfället. Istället så flyter tankarna iväg. Bort till en plats som inte är så stor. Men som jag gillar. Okej okej. Nu ska jag sova. En låt till bara.

DÄR UTE FINNS EN VÄRLD AV LÅNGA NÄTTER.

Jag är hemma. Men det är inte så fruktansvärt kul som det låter. Fy i helvete jag tror jag spyr lite granna när jag tänker på allt som ska göras. Dom oskrivna reglerna och alla genomskinliga måsten som man skrivit under. 
Solen skiner och jag borde egentligen vara glad och lycklig. Jag är det, missuppfatta mig inte, men jag hade varit gladare och betydligt lyckligare om du var här, fingermålar'n.  


RSS 2.0