RICH ROSEBUD MOUTH

Idag har jag sammlat på mig mitt första vuxenpoäng, jag har köpt söta tekoppar. Och tro inte nu att det är koppar jag ska börja använda nu här hos mina föräldrar. Nej. nej jag ska vänta med att använda dem tills jag skaffar eget. Hoppas att den fina guldkanten inte dunstar bort på ett märkligt sätt innan dess. Extremt oviktigt inlägg förresten. Nu ska jag tillbaka ut på terassen och njuta av solen! Saknar dig, k. Men idag kommer du hem! Hell yeah!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Svar: Jo, jag har hört det! Eller ja, hört och hört, läst på bloggar. Hört om alla som ligger ute och steker om eftermiddagarna, man blir ju så avundsjuk! Har till och med hört att det ska regna här imorgon, vad är det för skit? =/



Fy vad härligt att inte ha mycket plugg kvar! Jag har nog inte heller mycket kvar, alla traditionella arbeten för oss 9:or är nog klara nu, förutom ett litet kvar, men det fixar jag! =)



Det måste kännas härligt att ta studenten, även om den ligger långt borta från mig. Är så förväntansfull inför skolavslutningen, trots att jag är lite skrämd inför gymnasiet, herregud. ;)



Kram!

/Beccy

2010-05-17 @ 21:16:01
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0