MR. LUX.


adrian lux is hands up one of the coolest and best swedish music producers. he's done so much good stuff. xx &x. he's songs wakes a lot of different feelings in my mind and in my body. his unbelievable songs makes me think about dancing in a dark underground club, having sex until the break of dawn, running, jumping, laughing, crying, drinking red wine in big see through glasses. and just being. oh, he's the best.

Kommentarer
Postat av: @ Heddez

Fin blogg

2011-01-15 @ 20:51:51
URL: http://heddez.blogg.se/
Postat av: frida

sv: ja guetta äger! hans son går på min kusins skola, i paris :)

2011-01-15 @ 21:11:45
URL: http://lemien.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Ja, jag känner verkligen att jag hamnat rätt på gymnasiet. Jag hade egentligen valt estet med inriktning mot bild, där jag gick i tre veckor, men till slut kände jag att det inte var där jag passade, trots att jag gillar det mesta som har med bild att göra.



Låter underbart med Brasilien! Synd bara att du sa upp dig på jobbet, men om du inte hade gjort det, hade de ändå accepterat två månaders ledighet? Vet tyvärr inte hur sånt funkar än.. ;)



Tack för tipset, förresten! Jag hoppas att mina jeans kan bli lite svartare.. Jag använder de en del och rör mig så att färgen slits en del, men självklart vill jag ha de så svarta som de var när jag köpte dem. Ska se om jag får tag på någon färg, har faktiskt aldrig köpt sådan färg förr. ;)



Kram!

/Beccy

2011-01-16 @ 01:04:18
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Dennis

sv: jag ljusar upp det snart :)

2011-01-16 @ 11:11:39
URL: http://daahlbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0